Veda Yemeği ile Uğurlandılar - Son Dakika
Yerel

Veda Yemeği ile Uğurlandılar

Veda Yemeği ile Uğurlandılar

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde uzun yıllar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde görev yapan Hüdayim Yılmaz ile Çerkezköy Ziraat Odası'nda görev yapan Zekeriya Dönmez emekliye ayrıldı.

24.12.2012 10:28

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde uzun yıllar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde görev yapan Hüdayim Yılmaz ile Çerkezköy Ziraat Odası'nda görev yapan Zekeriya Dönmez emekliye ayrıldı.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün organizasyonunda Güneşler Otel'de düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım ve Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Selami Şirin, muhtarlar, emekliye ayrılan personellerin mesai arkadaşları ile çok sayıda davetli katıldı.

Veda yemeğinde açılış konuşmasını İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ gerçekleştirdi. Demirbağ, düzenlenen programa veda yemeği denilmesine dilinin varmadığını belirterek, "Emekliye ayrılan arkadaşlarımız bunda sonra da hep yanımızda olacaklar. Yemeğe göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hüdayim Yılmaz ve Zekeriya Dönmez ile 1994 yılının Temmuz ayından beri birlikte çalışıyoruz. Uzun yıllar beraber bir ahenk içinde karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde çalıştık. Hizmet verirken, karşımızda hizmet verdiğimiz kesimle beraber etle tırnak misali gönül gönüle çalıştık. Çerkezköy ekibi her zaman büyük organizasyonlar yapıyor, buda bizlere gurur veriyor" dedi.

Recep Demirbağ'ın konuşmasını tamamlamasının ardından Kaymakam Ayhan Bayhan'da kısa bir konuşma yaparak, "Öncelikle iki arkadaşımızın ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, emekliliklerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnsan çalışırken güzel işler yapar, kurumunuzdan emekli olabilirsiniz ama hayattan emekli olmayın. Hayata küsmeyin ve hayatın içinde olun. Herkesin hayatında kazasız belasız emekli olmak vardır bu yüzden şükredin ve emekliliğin tadını çıkarın" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından tüm eski ve yeni oda başkanları hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, Kaymakam Ayhan Bayhan emekliye ayrılan iki personele plaketlerini takdim etti.

Plaketlerin verilmesinin ardından Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, düzenlenen programdan dolayı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ'a teşekkür ederek, "Bu camiamız birlik ve beraberlik, tarım camiasıdır. Siyasi bir camia değiliz. Bizler alnımızın teriyle topraktan ekmek kazanan insanlarız. Makamlar gelip geçicidir, emekliye ayrılan ağabeylerimiz ile bir arada olmak bizlere mutluluk veren olaylardır. Bizler burada ebedi kalıcı insanlar değiliz. Elbette ki kardeşlerimiz bu görevleri zamanı gelince bizlerden devir alacaklardır" şeklinde konuştu. Plaketlerini alan Hüdayim Yılmaz ve Zekeriya Dönmez'in teşekkür konuşması yapmasının ardından yemeğe katılanlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

24.12.2012 10: 00: 28

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Veda Yemeği ile Uğurlandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement