Viyana'daki terör saldırısında masum canlara kasteden saldırganlar böyle yakalandı - Son Dakika
Dünya

Viyana'daki terör saldırısında masum canlara kasteden saldırganlar böyle yakalandı

Viyana'da sinagog yakınlarında dün akşam yaşanan silahlı terör saldırısını gerçekleştiren 4 kişinin, Avusturya polisi tarafından yakalanma anı görüntülendi. O anlarda diz üstü çöken saldırganların elleri başlarında birleştirilirken; acı olayda 3 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı.

03.11.2020 09:18  Güncelleme: 10:08

Avusturya'nın başkenti Viyana'da meydana gelen terör saldırısında 3 kişinin öldüğü duyuruldu. İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Harald Sörös, çatışma esnasında bir sivilin yanı sıra saldırganlardan birinin öldüğünü ifade etti. Dört saldırgan ise yakalandı.

Öte yandan Viyana Sağlık Kurumu Sözcüsü Christoph Mierau da 15 kişinin yaralandığını bunlardan 7'sinin durumunun ağır olduğunu açıkladı.

ÇOCUKLARI OKULA GÖNDERMEYİN UYARISI

Vatandaşların çok zorunlu olmadığı müddetçe evlerinden çıkmaması uyarısını yineleyen Nehammer, saldırının yaşandığı birinci Viyana'dan uzak durulması gerektiğini belirterek, çocukların okullara gönderilmemesi çağrısında bulundu.

HEDEF SİNAGOG MUYDU?

Öte Yandan Avusturya Yahudi Cemaati Başkanı Oskar Deutsch, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, saldırının yaşandığı bölgedeki sinagogun kapalı olduğunu ancak söz konusu sinagogun hedef olup olmadığının henüz bilinmediğini kaydetti.

Viyana\'daki terör saldırısında masum canlara kasteden saldırganlar böyle yakalandı

Son Dakika Dünya Viyana'daki terör saldırısında masum canlara kasteden saldırganlar böyle yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ganimet : Terör saldırısımı :))) 14 21 Yanıtla
  • Atalay : Bizi ilgilendirmez bu olay avrupanin kendi yetistirip sokaklara saldigi üyeleriyle yasadiklari bir alacak verecek kavgasidir. 2 4 Yanıtla
  • ...: siz terör görmemişsiniz. 0 1 Yanıtla
  • cetin : mahsum canlara kiyan kim olursa olsun katildirdir .din irk millet fark etmez mahsuma kiyilmaz 0 0 Yanıtla

Advertisement