Xiaomi mi Mix 2 Sizi Yüzünüzden Tanıyacak! - Son Dakika
Ekonomi

Xiaomi mi Mix 2 Sizi Yüzünüzden Tanıyacak!

Xiaomi mi Mix 2 Sizi Yüzünüzden Tanıyacak!

Xiaomi mi Mix 2 modeli gelecek ay karşımıza çıkacak gibi gözüküyor.

18.08.2017 15:10

Xiaomi mi Mix 2 modeli gelecek ay karşımıza çıkacak gibi . Şimdiye kadarki iddialara göre cihaz oldukça başarılı özellikler sunacakken, son olarak akıllı telefonda kilidi kaldırmak için 3 boyutlu yüz tanımlama özelliğinin de olacağı ortaya çıkmış durumda.

Xiaomi mi Mix 2 üç boyutlu yüz tanımlamayla gelecek

Xiaomi mi Mix 2"nin güvenlik katmanı olarak sunacağı 3 boyutlu yüz tanımlamayı kullanmak için sadece cihazınızı yüzünüze doğru tutmanız yeterli oluyor. Yeni MIUI 9"un bir parçası olduğu ifade edilen özellikle, cihazın kilidinin açılmasının daha güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlıyor.

Xiaomi mi Mix 2 Sizi Yüzünüzden Tanıyacak!

Sadece mi Mix 2 akıllı telefona özel kalacağı ifade edilen 3 boyutlu yüz tanımlamanın, MIUI 9 desteklese bile şirketin diğer cihazlarına gelmeyeceği söyleniyor. Şu anda piyasada bu özelliği sunan akıllı telefonlar arasında Galaxy S8 ve Sony XA1 gibi modeller bulunmakta. Tabii ki bu özellik Xiaomi tarafından henüz resmi olarak onaylanmış değil. Xiaomi mi Mix 2"nin diğer beklenilen özellikleri arasında üst seviye bir işlemci ile 6 GB veya 8 GB RAM bulunuyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Xiaomi mi Mix 2 Sizi Yüzünüzden Tanıyacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement