Yan Bakma Kavgası Cinayetle Bitti - Son Dakika
Güncel

Yan Bakma Kavgası Cinayetle Bitti

Yan Bakma Kavgası Cinayetle Bitti

Adapazarı'nda Mehmet Mustafa Eren ile otomobille yoldan geçen 4 kişi arasında 'yan bakma' yüzünden kavga çıktı.

09.04.2012 13:33  Güncelleme: 17:08

Adapazarı kent merkezinde arkadaşını uğurlamak için dışarı çıkan 25 yaşındaki Mehmet Mustafa Eren ile otomobille yoldan geçen 4 kişi arasında 'yan bakma' yüzünden kavga çıktı. Kavgada göğsünden bıçaklanan Eren, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, şüphelileri gözaltına aldı.

Olay, Adapazarı'nın Çark Caddesi'nde dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Kendisini ziyarete gelen arkadaşını uğurlamak için yola çıkan Mehmet Mustafa Eren ile caddede otomobille gezen 23 yaşındaki E.K. ve yanında bulunan arkadaşları S.O., S.T. ve H.O. arasında yan bakma yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken, Mehmet Mustafa Eren 3 bıçak darbesiyle göğsünden, arkadaşı 23 yaşındaki Özer Erkan Çatalbaş da kolundan yaralandı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Eren, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.

Olay sonrasında bölgedeki Mobese kameralarının görüntülerini inceleyen polis, kavgaya karışan E.K. ve yanında bulunan arkadaşları S.O., S.T ve H.O.'yu gözaltına aldı. Şüphelilerin sorgusu sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yan Bakma Kavgası Cinayetle Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement