Yok Artık 2" Cuma Günü Sinemaseverlerle Buluşacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Yok Artık 2" Cuma Günü Sinemaseverlerle Buluşacak

İSTANBUL (AA) - Yönetmenliğini Caner Özyurtlu'nun üstlendiği, serinin devam halkası "Yok Artık 2", cuma günü sinemaseverlerle buluşacak.

05.10.2016 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL (AA) - Yönetmenliğini Caner Özyurtlu'nun üstlendiği, serinin devam halkası "Yok Artık 2", cuma günü sinemaseverlerle buluşacak.

Bir berber dükkanı ekseninde ilerleyen olayların ele alındığı, komedi türündeki filmin basın gösterimi Özdilek AVM'de yapıldı.

Gösterim sonrası AA muhabirine filme ilişkin değerlendirmede bulunan Sinefesto Genel Yayın Yönetmeni Serkan Baştimar, filmin uzun zamandır var olan yerli komedi türündeki boşluğu doldurabileceğini söyledi.

"Yok Artık 2"nin, ilk filmin izinden gittiğini vurgulayan Baştimar, "Her biri birbirinden bağımsız ancak abartıda akraba olan öykülerin bir araya geldiği film, bu defa seyirciyi bir berber dükkanına konuk ediyor. Finali ilk filmdeki kadar zekice olmasa da yine güldürmeyi başarıyor." dedi.

Habertürk sinema yazarı Kerem Akça ise ilk filmin genel bir tatmin hissi yaratmaktan uzak olmasına karşın bazı bölümleriyle eğlenceli anlar sunduğunu dile getirdi.

"Komediye tam gaz devam"

"Yok Artık 2" filminde, oyuncular değişince mizahın seviyesinin düştüğünü aktaran Akça, "Yanlış anlaşılmalar ve 'yok artık' dedirten anlar üzerine kurulu komedi tonunun tuttuğunu söylemek güç. İlk filmdeki Serkan Keskin, Algı Eke gibi isimler aranıyor." diye konuştu.

Senaryosunu, ilk filmde olduğu gibi karikatürist Serkan Altunigne'nin yazdığı filmin kadrosunda Zafer Algöz, Şebnem Bozoklu, Şahin Irmak, Onur Buldu, Cem Gelinoğlu ve Yağmur Tanrısevsin yer alıyor.

"Komediye tam gaz devam" sloganıyla yola çıkan film, Berber Adnan'ın dükkanında anlattığı hikayeleri, plaza hayatından ve profesyonel dünyadan bıkarak her şeyi geride bırakan Merve'nin, işten çıkarılacağını öğrenince eli ayağına dolaşan ve kovulmamak için umutsuzca çırpınan Aykut'un ve kızının sosyal medya hesaplarını kullanarak fenomen olmayı başaran İzzet'in başlarına gelenleri izleyiciyle buluştuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Yok Artık 2' Cuma Günü Sinemaseverlerle Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İmamoğlu, genç belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi
    01:45 İmamoğlu, genç belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin genç belediye başkan adaylarıyla İstanbul'daki Dijital Deneyim Müzesi'nde düzenlenen programda bir araya geldi. İmamoğlu, genç yöneticilerin yeni nesil belediyecilik taleplerine hızlı ve pratik çözümler üretebileceğini belirtti. Ayrıca, İmamoğlu konuşmasında gençlere yönelik yapılan hizmetlerden ve gelecek hedeflerinden de bahsetti.

  • Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı
    00:41 Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı

    Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmaları Kulübü'nün (BİSAK) ev sahipliğinde düzenlenen 'Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı' etkinliği, üniversitenin Güney Kampüsü'nde gerçekleştirildi. Öğrenciler ve akademisyenlerin de katıldığı etkinliğe 3 bini aşkın kişi katıldı. İftarın ardından katılımcılar cemaatle akşam namazı kıldı ve toplu dua etti.

  • Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun Başrolünde Olduğu Eflatun Filminin Galası Yapıldı
    00:09 Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun Başrolünde Olduğu Eflatun Filminin Galası Yapıldı

    Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Eflatun filminin galası Torun Center'da gerçekleştirildi. Yönetmen Cüneyt Karakuş, filmin senaryosunun 2013'te kaleme alındığını ve pandemi öncesi çekimlerin tamamlandığını belirtti. Film, görme engelli bir kadının saf ve gerçek aşkı bulma hikayesini anlatıyor. Ayrıca, film Japonya, Kırgızistan, Bangladeş ve Fransa gibi ülkelerde de gösterildi.

  • Kahramanmaraş'ta Depremzedeler İçin Karagöz-Hacivat Gösterisi Düzenlendi
    23:04 Kahramanmaraş'ta Depremzedeler İçin Karagöz-Hacivat Gösterisi Düzenlendi

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında, depremzede çocuklar için Karagöz-Hacivat gösterisi düzenlendi. Gölge oyunu sanatçısı Hüseyin Yozgatlı tarafından sunulan gösteri, çocuklar tarafından ilgiyle takip edildi. Gösteriyle çocukların yüzleri güldürülmeye çalışıldı.


Advertisement