Gelen ağır koku üzerine bölgeye giden vatandaşlar, çürümeye yüz tutmuş cansız beden buldular - Son Dakika
3.Sayfa

Gelen ağır koku üzerine bölgeye giden vatandaşlar, çürümeye yüz tutmuş cansız beden buldular

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde buğday tarlasında, bir erkek cansız bedeni bulundu. Henüz kimliği belirlenemeyen şahsın, kolunda damar yolu açılmasında kullanılan iğneye rastlanılırken ölümünün üzerinden yaklaşık bir ay geçtiği tespit edildi.

21.07.2020 16:59  Güncelleme: 13:50

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi'ne yaklaşık bir kilometre uzaklıktaki Ayrıdam köyü yakınlarında meydana gelen olayda, tekstil firmasının çalışanları, bir kişinin buğday tarlası içinde hareketsiz şekilde yattığını gördü. Durumu jandarmaya ve sağlık ekiplerine haber veren vatandaşlar, büyük endişe yaşadı. Cansız bedenin, yaklaşık bir aydır aynı yerde olduğu tespit edildi.

Korkunç olay! Buğday tarlasının ortasında cansız beden bulundu

OTOPSİ YAPILACAK

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kimliği henüz belirlenemeyen kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Tarladaki cansız bedenin, yaklaşık bir aydır aynı yerde olduğu tespit edilirken kolunda damar yolu açılmasında kullanılan iğne bulundu. Cansız beden, otopsi yapılmak üzere Sorgun Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Gelen ağır koku üzerine bölgeye giden vatandaşlar, çürümeye yüz tutmuş cansız beden buldular
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Gelen ağır koku üzerine bölgeye giden vatandaşlar, çürümeye yüz tutmuş cansız beden buldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement