Manisa’nın Akhisar ilçesinde tek listeyle gidilen AK Parti Akhisar 6. Olağan Kongresi’nde ilçe başkanlığına İbrahim Sayın seçildi.
Cumhuriyet’in kuruluşunun 94’üncü yıldönümü kutlamaları kapsamında 37 akademisyenin yer aldığı Ege İpek Yolu Orkestrası, Kuşadası’nda bir konser verecek.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili, sözde "Yurtta Sulh Konseyi" üyelerinin de aralarında bulunduğu 221 sanık hakkında açılan davanın görülmesine Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesinde başlandı.
Manisa'da 42 yaşındaki Yunus Güleç, ikisi de evli ve çocuklu akrabası 29 yaşındaki İsmail Uğur Güleç ile kızı 22 yaşındaki E.K.'yi, evinde uygunsuz halde yakalayınca Güleç'i öldürdü.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili 221 sanık hakkında hazırlanan "çatı iddianamesi", Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.
Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sheraton Otel'de Müteahhitler Birliği Ödül Töreni'ne katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Pakistan Başbakanı Navaz Şerif onuruna akşam yemeği verecek.
Reina katliamını gerçekleştiren teröristin yakalanmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
1- TSK'DAKİ FETÖ OPERASYONUNDA 146 ASKER GÖZALTINDAHaber: Çağatay KENARLI, İstanbul DHAİstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türkiye genelinde 54 ilde FETÖ'nün, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'daki yapılanmasına yönelik yaptığı operasyon kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı...
İSTANBUL Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan il içi tayinleri belirledi.
İstihbarat Şubeden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı kaldırılarak, bu görev direkt olarak Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan tarafından yürütülecek.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki görev değişiklikleri kapsamında, Asayiş Şube Müdürlüğüne Ahmet Cengiz Koçak, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğüne Oktay Çelik, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne İlker Küçükhıdır getirildi.
Emekli Askeri Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok'un, 3 astsubayın "hipnoz ve işkence" ile ifadelerini aldığı suçlamasıyla 7,5 yıl hapse çarptırıldığı davada, Anayasa Mahkemesi kararıyla yeniden yargılanmasına devam edildi.
Emekli Askeri Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok'un, 3 astsubayın "hipnoz ve işkence" ile ifadelerini aldığı suçlamasıyla 7,5 yıl hapse çarptırıldığı davada, Anayasa Mahkemesi kararıyla yeniden yargılanmasına başlandı.
Emekli askeri hakim albaydan ilginç FETÖ açıklamalarıKAMUOYUNDA 'Hipnoz' davası olarak bilinen ve Anayasa Mahkemesinin yeniden görülmesine karar verdiği davada tutuksuz yargılanan Emekli Albay Hakim Ahmet Zeki Üçok, tekrar hakim karşısına çıktı.
KAMUOYUNDA 'Hipnoz' davası olarak bilinen ve Anayasa Mahkemesi'nin yeniden görülmesine karar verdiği davada tutuksuz yargılanan eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı Başsavcısı Ahmet Zeki Üçok, davanın FETÖ terör örgütünün Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) yaptığı ilk kumpas operasyonu olduğunu söyledi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması’nda dereceye giren projeler düzenlenen törenle ödülleri verildi.
İznik kurtuluşunun 95. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ın Atatürk Anıtına çelenk koymasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla saat:09.30'da başladı.
Halk Düşünürü Hacı Bektaş-ı Veli anısına Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde 15-18 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 52'nci Ulusal, 26'ncı Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Kültür ve Sanat etkinliklerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekillerinden oluşan geniş bir heyetle katılacak.
İstanbul'un Anadolu yakasında 10 ilçede bazı bölgeler 23 Haziran'da elektrik alamayacak.
30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin sonuçlarına göre Nazilli'de mahalle muhtarlıklarını kazanan adaylar belli oldu.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü tarafından, İngiltere’nin Başkenti Londra’da “Türkçe Öğretimi” konulu bir seminer düzenlendi.
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 30 Mart Yerel seçimlerine gireceği ilçelerdeki meclis üyelerinin YSK'ya sunduğu listesini açıkladı.
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Olağan Genel Kurulda Cafer Esendemir yeniden yönetim kurulu başkanı oldu.
Akhisar Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf Odası Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Park içi Akhisar Belediyesi düğün salonunda yaptığı olağan kongresine mevcut Başkan Recep Akkaya tek liste ile seçime gitti.
Spor Toto 2.Lig takımlarından İnegölspor'un ertelemeli genel kurul toplantısı Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Saadet Partisi İlçe Başkanı Saim Sakin güven tazeledi.
Foto.KORKUTELİ'nin Küçükköy Beldesi'nde, yok olmaya yüz tutan el sanatlarını yaşatmak amacıyla 'Alafaradın Kilimi Dokumacılığı' kursu açıldı.
Aydın İl Genel Meclisi'nin Nisan ayı üçüncü birleşimi yapıldı.
Bursa'da 'Dünyayı Aydınlatan Anadolu Ağabeyleri-Mehmet Fırıncı" paneli düzenlendi."
Halkların Demokratik Kongresi, Halkların Demokratik Partisi (HDP) adıyla, siyasi parti başvurusunu yaptı.
2004-2005 sezonundan bu yana son 8 sezonda Yıldırım Demirören başkanlığındaki yönetim kurulları 84 oyuncu transfer etmişti.
Önümüzdeki sezon Spor Toto 2.Ligde mücadele edecek olan İnegölspor'un genel kurul toplantısında Başkan İlhan Korkmaz yeni yönetimi ile güvenoyu aldı.
Türkiye'de ilk yüz nakli olan 19 yaşındaki Uğur Acar, ilk iş teklifini ameliyat olduğu üniversiteden aldı.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, 30 Mayıs 2004'de yapılan seçim sonrası Siyah Beyazlı kulübün başkanlık koltuğuna oturmuştu.
Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 'BİT' olarak nitelendirilen 'Belediye İktisadi Teşebbüsleri' şirketlerinde yönetim ve denetim kurulu üyelerine ödenen ve 'Huzur hakkı' olarak tanımlanan aylık ücretler yeniden gündeme geldi.
Milli Savunma Bakanlığı 50 Hakim Subayın Atamasını Yaptı, Karar Resmi Gazete'de Yayımlandı
Turkcell Süper Lig'de Bursaspor -Ankaraspor Maçını Ankaraspor 32. Dakikada Mehmet Çakır'ın Golü ile Kazandı.
Turkcell Süper Lig'de Bursaspor -Ankaraspor Maçını Konuk Takım 1 -0 Kazandı.
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün Tüm Personeli, Başarılı Çalışmalarından Dolayı Takdirname ile Ödüllendirildi.
Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu'nda Denizlispor ile Bursaspor Arasındaki Karşılaşma 0-0 Berabere Tamamlandı.
Fortis Türkiye Kupası D Grubu'nda Denizlispor ile Bursaspor, Denizli Atatürk Stadı'nda Karşı Karşıya Geldi. Karşılaşmanın İlk Yarısı Golsüz Beraberlikle Sona Erdi.
Seçimlere Tek Başına Girecek Olan Saadet Partisi de Aday Listesini Yüksek Seçim Kurulu'na Sundu. Saadet Partisi Listesinde En İlgi Çeken İsim Konya 1'nci Sıradan Aday Olan Necmettin Erbakan Oldu.
Turkcell Süper Lig'in 29. Haftasında Beşiktaş İnönü Stadı'nda, Antalyaspor'u 1-0 Mağlup Etti.