İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul\'da Elektrik Kesintisi

İstanbul'un Anadolu yakasında 10 ilçede bazı bölgeler 23 Haziran'da elektrik alamayacak.

21.06.2014 09:07  Güncelleme: 09:48

İstanbul'un Anadolu yakasında 10 ilçede bazı bölgeler 23 Haziran'da elektrik alamayacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 23 Haziran Pazartesi günü 09.00-13.30 saatlerinde elektrik verilemeyecek yerler şöyle:

Beykoz'da Çamlık Mahallesi, Çamlık Caddesi, Dört Mevsim Sitesi, Ali Baba Çiftliği ve civarı, Akdeniz Caddesi aşağı ve yukarı doğru, Akasya Caddesi ve civarı, Bosna Caddesi aşağı ve yukarı, Mevlana, Necip Fazıl, Sakarya, Çamlık caddeleri, Çeşme'ye doğru ve civarı.

Kartal'da Çavuşoğlu Mahallesi, Çayır Sokak, Uğur Caddesi, Yıldız Caddesi, Çayırbaşı, Meriç sokaklar, Karlıktepe Mahallesi, Ay, Akgün, Rüzgar, Hüdaverdi sokaklar ve  Atmaca sokak civarı.

Ataşehir'de Küçük Bakkalköy Mahallesi, Büyük Hanlı İş Merkezi, Abka İş Merkezi ve Rönesans İş Merkezi.

Pendik'te Yenişehir Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı, Tezkar Sitesi, Fen Kent Sitesi, Ova Yuvam Sitesi, Erol Türker İlköğretim Okulu, Çampınar Evleri, Güzel Sanatlar, Işıl Park Gülpembe Evleri, Fenerbahçeliler Sitesi, Güllü Bağlar Mahallesi, Hürriyet, Ankara ve Azizoğlu caddeleri, Süphan, Kaya, Gülveren, İniş, Seher, Manolya sokaklar, Volsan, Ak Petrol, Hak Yapı, Yuli Reklam, Kipsan AŞ, Vidyay Yangın Söndürücü, Gubetçiler Plastik, Politek Fabrikası, Sönmez Mobilya, Onur Polyester, Ayberk Tekstil, Fevzi Çakmak Mahallesi, Azizoğlu ve Yayalar caddeleri, Itır, Filiz, Dik ve Mavi Boncuk sokaklar.

Tuzla'da Aydınlı Mahallesi, Gemtiş, TOKİ 3. Etap, Aydınlıyolu ve Gürpınar caddelerine bağlı sokaklar.

Çekmeköy'de Alemdağ Çatalmeşe Mahallesi, Çamlıkent, Alemdağ Caddesi, Çatalmeşe Hopa Evleri, Reşadiye Yolu, Alemdağ Sultansuyu Caddesi, Ömerli Mahallesi, Kadirova mevkisi, Sedir Evleri, River Side Evleri, Ömerli Park Evleri, Yeşilvadi Konakları.

Kadıköy'de Murat Paşa Caddesi, Hakkı Bey, Kayacan, Babacan sokaklar, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, 1. Hatboyu Çıkmazı, 2. Hatboyu, Güleç, Yıldız Rona, Kasap İsmail Çıkmazı, 1. Açıkgöz, Ömer Bey Çıkmazı, Kasap İsmail, Poyraz, Nabizade, Andelip Esat sokaklar, Sadıkoğlu İş Merkezi, Erenköy Mahallesi, Gözenç, Kaşhaneler, Hacı Hakkı Bey ve Etem Efendi Sokak.

Sultanbeyli'de aynı gün 09.00-15.00 saatlerinde Mecidiye Mahallesi, Fatih Bulvarı 399-449 numaralar arası, Bey, Alyans, Ulaşlı, Dereboyu,Yeşilırmak sokakları ile Sancaktepe'de 14.00-16.00 saatlerinde Yenidoğan Mahallesi, Erbap, Satı, Bahçe ve İlim sokaklar ve 12.00-17.00 saatlerinde Merve Mahallesi, Ziya Ülhak, Hazan, Yasin, Regaip ve Keklik sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.

Ümraniye'de 08.00-17.00 saatlerinde Ferah Mahallesi Taşlıbayır Sokak civarına, Çekmeköy'de de   09.00-11.00 saatlerinde Soğukpınar Mahallesi, Canan, Çalıkuşu, Bahar, Çetin, Petek, Sülün, Cemre, Ceylan sokaklar elektrik alamayacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement