Bu Kremlerin Fiyatları Dudak Uçuklatıyor - Son Dakika
Kadın

Bu Kremlerin Fiyatları Dudak Uçuklatıyor

Bu Kremlerin Fiyatları Dudak Uçuklatıyor

Her şeyin bedeli var, güzelliğin de... Güzelliğiniz için bir kreme en fazla ne kadar para harcayabilirsiniz?

10.04.2012 19:00  Güncelleme: 10:21

Daha güzel görünmek için ödeyemeyeceğim bedel yok diyorsanız, bir daha düşünün… Çünkü bu ürünlerin fiyatlarını görünce fikriniz değişebilir!

La Mer - The Essence

Beş yıl süren ve çok gizli bir proje olarak üretilen dünyanın en pahalı kremi La Mer The Essence... Cilt için iyileştirici bir spa olma özelliği taşıyan La Mer The Essence, üç haftalık yenileme döngüsüyle cildi dinlendirip onararak, görülebilir şekilde yeniden doğmasını sağlıyor. Bu 21 günlük özel kür, cildin dönüşüm geçirmesini sağlayarak çizgilerde ve kırışıklıklarda azalma ve parlaklık gibi pek çok etkiyi bir arada sunuyor. The Essence'in sonuçlarını yaratan fomülünün özünü ensaf ve kıymetli haliyle kullanılan La Mer'in Miracle Broth'u oluşturuyor. Miracle Broth, yılda yalnız iki defa Pasifik Okyanusu'nun kıyılarından toplanan deniz yosunu, mineraller, turunçgil yağları, alfalfa, vitaminler ve okaliptüs birleşiminden oluşuyor. Sharon Stone, Jennifer Lopez, ve Kim Cattrall gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının tercihi olan The Essence, tüm dünyada olduğu gibi sınırlı sayıda adedi ile La Mer tutkunları ile buluşuyor.

Fiyatı: 4,800 TL

La Prairie - Cellular Cream Platinium Rare

La Prairie, en zor bulunan metal olan platinin cilde enerji veren güçlerini ortaya çıkartarak, cilde uygulandığı andan itibaren eşsiz ipeksi bir yumuşaklık ve parlaklık sağlayan Cellular Cream Platinium Rare'i yarattı. Cilt kondisyonları için değerli metallerin kullanılabilmesi için yapılan bilimsel araştırmaların ışığında La Prairie bilim adamları, platinin insan cildi ile bağ oluşturabildiğini ve benzeri olmayan anti aging etkileri olduğunu görmüşlerdir. La Prairie Cellular Cream Platinium Rare'i içerisindeki colloidal platine ek olarak, aktif içeriklerin eşsiz birleşimi peptidler, vitaminler ve antioksidanlar ile güçlendirmiştir. Bu içerikler, çizgi ve kırışıklıkların derinliklerini en aza indirmeye ve cildin elastikiyetini gözle görülebilen bir şekilde geliştirmeye yardımcı olabilmek için uyum içerisinde çalışıyorlar.

Fiyatı: 2,300 TL

Valmont - L'elixir Des Glaciers Votre Visage

L'elixir Des Glaciers, Valmont'un hücrenin yenileme gücünü destekleyen ve mineral dünyasının olağanüstü faydalarını ve üçlü DNA içeren yüz bakım kremi serisidir. çevresel, genetik yaşlanma ve güneş kaynaklı olmak üzere cilt hasarlarının tüm nedenleri ile savaşan en üst düzey hücresel yaşlanma karşıtı özellikleri bulunuyor. üç makro element ( magnezyum, kalsiyum ve sodyum ) ile birleştirilmiş yabani somon balığı sperminden elde edilen üçlü DNA, hidrasyon, anti oksidasyon, hücre yenilenmesi veyenilenme gibi oldukça güçlü özellikleri ve çoğunlukla tüm temel cilt fonksiyonlarını özgürlüğüne kavuşturuyor. Optimum saflık ve etkinlik sağlamak için, Valmont L'elixir Des Glaciers Votre Visage formülü, sipariş zerine özel olarak yapılıyor. özel olması bir özgünlük sertifikası ile garanti ediliyor. ürün müşterinin adına hazırlanan bu özgünlük sertifikası ile birlikte sunuluyor.

Fiyatı: 1,165 TL

Dior - Revitalising Satin Cream

Dior Revitalising Satin Cream, cilt üzerinde kusursuz konfor hissi yaratan ve yüzünüzde saten parlaklığı sağlayan zengin ve baştan çıkartıcı bir ürün. Canlanan cilt, esneklik ve yumuşaklık kazanıyor. Cilt adeta pürüzsüz ve ışıl ışıl bir görünüm kazanıyor.

Fiyatı: 615 TL

Sisley - Supremya

Sisley Supremya, genetik, kronobiyolojik, cilt psikolojisi ve pyhto cosmetic alanlarındaki en son gelişmelerin ışığında üretiliyor. Supremya'nın diğer Sisley ürünlerinden farkı ise, içeriği gizli olna tek Sisley ürünü olması. Yaşlanma izleri ile etkili bir şekilde savaşabilmek için gece kullanımı en uygun zamandır. Gün içerisinde cilt bütün enerjisini dışardan gelen zararlı etkenlere karşı kendini korumak için kullanılır; ancak gece boyunca stresten uzak olan cildin doğal onarım süreci hızlanır. Supremya, cildin genetik olarak proglamlanmış yaşlanma sürecini yavaşlatabilmek için gece boyunca çalışacak şekilde yaratılmıştır. Formülün kalbinde, dört bitkisel aktif içeriğin güçlü birleşimi olan Sisley'e patentli Phyto-Complex LC 12 ( longevity concentrate 12h ) bulunmaktadır. Bu birleşim, hücrelerin yaşam süreçlerini uzatmaya ve yeni hücereler oluşana kadar doğal onarım sürecini desteklemeye yardımcı oluyor. Supremya, cildin geleceğini şekillendirir; genetik yaşlanma sürecini geciktirir, DNA daha iyi korunur, cilt dokusu gençleşir, gün be gün gerekli korunma fonksiyonlarını gerçekleştirebilme kapasitesi gelişir.

Fiyatı: 1,395 TL

Dior - Revitalising Satin Nectar

Yoğun konsantre içeriğiyle Dior Revitalising Satin Nectar ve Kniphofia'dan oluşan bu yaşlanma karşıtı serum, cildi canlandırıyor, derinlemesine besliyor ve yeniden yapılandırıyor. Günden güne yaşlanma belirtilerini onarıp cildi dış kaynaklı saldırılara karşı koruyor. Rose Satine Nectar hassas cildi pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor. Cilt üzerindeki mikro inflamasyonlar üzerinde harekete geçerek, ilerlemelerine engel olurken, bir yandan da önceden sebep oldukları hasarları onarır. Bu iki yönlü engel olma ve canlandırma aksiyonu cildin yeniden yapılanmasını ve yaşlanma belirtilerinin onarımını düzenliyor.

Fiyatı: 639 TL

Kanebo - Sensai Premier

Kanebo International'ın yıldız ürünü The Cream, DNA onarımı alanındaki en ileri araştırmalar dahil olmak üzere yaşlanma karşıtı ürünlere yönelik on yıllarla ölçülen deneyiminden elde edilen sonuçların ürünü olarak ortaya çıkmış. Sensei Premier, saflığı nedeniyle bir zmanlar sadece karaliyet ailesini kullanımına tahsis edilmiş bir ipek kaynağı olan Japonya'nın efsanevi Koishimaru kozasından ekstrakte edilen bir protein içeriyor. Ayrıca doğal NAG, B- Karoten, biyoloik hücre yenileyici ve hücre geliştirici gibi temel içerik maddeleri barındırıyor. Bu içerik maddeleri biraraya geldiklerinde nemlendirici, kırışıklık karşıtı, sıkılaştırıcı ve aydınlatıcı olmak üzere dört son derece önemli fayda sağlıyor. Bu faydalar hyalüronik asit düzenleme ve enerji sağlama işlevlerini geliştiren mekanizmalar ile birleştiğinde yaşlanmadan kaynaklanan belirtileri en aza indiriyor.

Fiyatı: 1,141 TL

Natura Bisse - Diamond

Natura Bisse'nin Diamond koleksiyonu en yoğun bakıma ihtiyaç duyan ciltlere genel bir yaşlanma karşıtı bakım sağlamak üzere geliştirilen yeni ve özel bir güzellik konsepti olma özelliğini taşıyor. Enerji infüzyonu ve DNA enjeksiyon infüzyonu olmak üzere iki modern konsept, tüm yaşlanma işaretlerini nötralize eden bu ürün grubunun temel ilkelerini oluşturuyor. Natura Bisse yaşlanma karşıtı bio-yenileyici kremi içeriğinde bulunan Artemis Salina özü, saf ursolik asit, multi vitamin kompleksi, Oliga Kolajen kompleksi gibi cildin hücresel metabolizmasını uyarıp enerji kazanmasını ve elastin fiberlerinin bozulmasına karşı cildin doğal direncini arttıran maddeler bulunduruyor. Mimik çizgileri ve kırışıklıklarda gözle görülür şekilde azalma sağlıyor.

Fiyatı: 705 TL

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bu Kremlerin Fiyatları Dudak Uçuklatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement