Gizli Bir Kaçamak İçin 4 Adres - Son Dakika
Kadın

Gizli Bir Kaçamak İçin 4 Adres

Gizli Bir Kaçamak İçin 4 Adres

Bodrum, Alaçatı, Antalya rutinlerinden uzak, sofistike kaçışların bakışlardan uzak gizli adresleri...

12.07.2012 12:30  Güncelleme: 12:35

Tatil ajandasını temizleyip, şehre hazırlanmak için;

Tek başına ya da küçük gruplar halinde tatile çıkmaktan hoşlananlar, tatili, keşfedilmesi gereken mekanlar, yetişilmesi gereken buluşmalarla dolu bir ajanda olarak planlamayanlar, gerçekten dinlenmek ve doğanın içinde yenilenmek için nerelere gider? Şehrin yüklü ajandası için zihinde gereken boşlukları yaratmak, okuyarak beslenmek, spor yapmak gibi ihtiyaçları doğanın tam ortasında, konfor, organik besinler, spa bakımları ile zenginleştiren birkaç adres;

Mahal Villaları, Kalkan

Bölgenin bilinen butik otellerinden Hotel Villa Mahal'in sahiplerine ait olan bu ikiz villalar, muhteşem deniz manzarasının tadını sonuna kadar çıkarmak için tasarlanmış. Konfor ve şıklığı birleştiren en ince detayların birlikteliği ile şekillenen modern iç dizayn, Mahal Villaları'nı The Sunday Times'in Avrupa'nın En Seksi Villaları listesine taşımış. Kalkan'ın en lüks ve en şık villaları olarak kabul edilen her biri üç yatak odalı ikiz villaların kendilerine ait 2'şer adet yüzme havuzları da bulunuyor. Sayısı 12'ye kadar çıkabilecek misafirlerin Mahal Beach Club'a direkt ulaşım sağlamaları da mümkün.

Golden Key, Bördübet

Gökova Körfezi'nin Bördübet Koyu'nda, Marmaris'e 27 km'lik mesafede, çam ormanlarının içinde, kuşların kaplumbağaların, balıkların, ördeklerin, kuğuların arasında, dere ile denizin kesiştiği noktada bulunan Golden Key Bördübet, İngiltere'de yayımlanan The Sunday Times'ın seçtiği 'Avrupa'nın En Gözde 100 Oteli' listesinde de göze çarpıyor. Otel, 12 Deluxe Oda, 9 Family suit, 5 African suit, 5 Junior oda, 2 Dublex oda, 1 Gözlem evi, 1 Orman evi ve 1 Kayıkhane olmak üzere toplamda 38 oda ile hizmet veriyor. Her biri 'Bird Bed' hikayesinden esinlenerek dekore edildiğinden kuş motifi kullanan odalarda uydu TV yayını, kablosuz internet ve mini bar gibi imkanlar da mevcut. Adanın tepesinde bulunan restaurantlarda, 360 derecelik manzara eşliğinde, geçimini arıcılık ve balıkçılıkla sağlayan yöre halkının temin ettiği taze ürünleri tatmak, çevre köylerden gelen tereyağı, zeytin, yumurta ve peynir çeşitleri ile otelin organik bahçesinden toplanan taze domates ve biberleri, ev yapımı turunç ve reçelleri denemek mümkün.

Dioynsos, Kumlubük

Dioynsos, Bozburun yarımadasının güneydoğu kıyısında, dağların tepesinde, Kumlubük Koyu'nun manzarasına tamamen hakim bir konumda yer alıyor. çevresindeki ormanlar, kendi içindeki bahçeler ve kanyon üzerinden denize hakim sonsuzluk havuzu ile tek kelimeyle "uzaklaşmak" için . Misafirlerini kendi zeytin ağaçlarından ürettiği zeytinyağı (Amos), üzüm bağları ve meyve ağaçları ile ağırlayan Dionysos, dik ve kanyon üstü konumu sebebiyle yılın belli dönemlerinde 14 yaş altındaki çocukları ağırlayamıyor. Dağ yamacına serpiştirilmiş köy evlerini anımsatan 43 teraslı ünite olarak düzenlenmiş odalarda klima, minibar, kettle ve ipod gibi hizmetler de sunuluyor. DeclÉor ürünleriyle çeşitli yüz ve vücut bakımlarının yapıldığı spa'sı, kütüphanesi, dvdleri, tenis kortu, gym'i, hot tub'ları(açık hava jakuzileri),butiği, 5 dk uzaklıkta bulunan kendine ait plajı ve organik çiftliği ile gerçek bir kaçış noktası.

Ece Butik Otel, Şövalye Adası

Tarihte Meğri adası, Fethiye adası isimleriyle de anılan Şövalye Adası, Fethiye körfezini kapatan ince uzun, lades kemiği şeklinde ve bölgede üzerinde yerleşim yeri bulunan tek ada. Şövalye Adası'nın batısında Kızılada, doğusunda çalış Plajı, güneyinde Fethiye, kuzeyinde ise açık deniz bulunuyor. Ece Butik Otel adada bulunan tek otel. Balkonlu veya teraslı deniz manzaralı 12 odası, kendine ait plaj platformu, sunduğu çeşitli su sporları imkanları, istendiğinde Fethiye'ye ulaşımı sağlayan kendine ait tekne seferleri ile doğada sakin bir tatilin tüm beklentilerini gideriyor. İngiliz basınında iki kez yer bulan otel, The Independent tarafından Ağustos güneşinin altında, Ege ve Akdeniz'in birbirinden hiç de farklı görünmeyen ada ve koyları arasında, serinleten rüzgarı, sakinliği, kuş sesleri ve ışığı ile yazarlara ve sanatçılara ilham verici olarak tanımlanıyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Gizli Bir Kaçamak İçin 4 Adres - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement