İşte Bu Haftanın Cilt Bakım ve Güzellik Ürünleri! - Son Dakika
Kadın

İşte Bu Haftanın Cilt Bakım ve Güzellik Ürünleri!

İşte Bu Haftanın Cilt Bakım ve Güzellik Ürünleri!

Yazı çok daha güzel ve bakımlı karşılamanızı sağlayacak ürünleri sizler için seçtik!

30.04.2012 12:30

Bioeffect - İzlanda'da üretilen minik şişelerdeki sihirli sıvı

Bu sihirli sıvının hikayesi şöyle :

1986 yılı Nobel Tıp ödülü, 'büyüme faktörleri' ile ilgili araştırmalarından dolayı Stanley Cohen ve Rita Levi - Montalcini'ye verildi.. Bu 'büyüme faktörleri'nin en önemlilerinden biri insan derisinde doğal olarak bulunan "Epidermal Growth Factor" yani Epidermal Büyüme Faktörü. Kısaltılmış ismi ile EGF adı verilen bu protein, deride "elastin" ve "kolajen" oluşumunu arttırıyor ve hücrenin yenilenmesini sağlıyor. İnsanlarda yaş ilerledikçe EGF üretimi azalıyor ve bu durum deri üzerinde kırışıklığa, çizgiler oluşmasına ve parlaklığın azalmasına neden oluyor. Başlarda EGF üretmek çok pahalı bir süreç idi ancak 2010 yılında, İzlanda'daki araştırmacılar 10 yıllık bir araştırmanın sonunda EGF'yi arpa tohumunda (bitkisel şekilde) üretmeyi başardılar. 2011 yılına gelindiğinde, yukarıda belirtilen şekilde üretilen BIOEFFECT EGF serum markası, akşam temiz cilde 2-4 damla şeklinde uygulanarak, öncesi ya da sonrası başka bir kreme ihtiyaç bırakmadan uygulandığı alanlarda gençleşme etkileri yaratıyor. 15 ml'lik ürün, üç aylık gereksinimi karşılıyor. Amerikan Dermatoloji Akademisi başkanı Prof. Dr. Ronald Moy, ürünü hastalarına denettikten sonra BIOEFFECT EGF sonuçlarını "30 yıllık meslek hayatımda gördüğüm en mükemmel sonuçlar" şeklinde tanımlıyor ve BIOEFFECT EGF SERUM için "Geleceğin Serumu" kelimelerini kullanıyor. BIOEFFECT EGF SERUM Mayıs 2012 başından itibaren Türkiye'de seçkin eczanelerde satışa sunulacak.

Dr. Murad - Firm and tone serum- Selülit ve çatlaklara karşı serum

Dr. Murad'ın selülit ve çatlaklara karşı çıkardığı bu serumun, cildin genel görünümünde %80'e varan, selülit ve çatlakların görünümünde ise %69' a varan etkili sonuçlar verdiği klinik araştırmalar sonucu kanıtlanmıştır. Kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcı olan serum sıkı ve pürüzsüz bir cilt sağlayarak selülit ve çatlak görünümünü azaltıyor.

Burt's Bees - Arı sütü içeren ve göze aydınlık veren göz kremi

Arı sütü, 'Kraliçe Arı'nın besin kaynağıdır. İçeriğindeki amino asitler, A, C, D, K ve B vitaminleri sayesinde 'Kraliçe Arı', işçi arıların 40 katı kadar daha uzun yaşıyor. Göz çevresi bildiğimiz gibi insan vücudundaki en hassas ve ince deriye sahip. Göz altı şişlikleriniz insin, göz çevresindeki ince çizgiler görünmesin istiyorsanız bu bölgeyi hassas yapıya uygun doğal, yararlı kremler ile beslemelisiniz. Burt's Bees'in Arı Sütü İçeren bu kremi, göz çevresini yumuşatmayı ve içeriğindeki Mica Minerali ile ince çizgilerin görünümünü azaltmayı hedefliyor. İçeriğinde bulunan Papatya, Salatalık ve Kuşburnu özleri ise cildi beslemeyi ve şişlikleri azaltmayı destekliyor.

Diesel - Fuel For Life L'eau

Diesel'in yeni erkek kokusu; Fuel For Life L'eau Sevgiliye ya da eşe alabileceğinizi düşünerek sizleri haberdar etmek istedik... Notalarını mine çiçeği, lavanta ve güneş çiçeği oluşturuyor. Taze ve enerji dolu bir koku!

Shiseido benefiance - Wrinkle resist intensive eye contour cream -kırışıklığa karşı etkili göz çevresi kremi

Shiseido dünyanın her yerinden kadınların ciltlerini analiz ederek göz bölgesi kırışıklıklarının beş tip olarak sınıflandırdı:

1.Köşe kırışıklıkları

2.Gözaltındaki kırışıklıklar

3.Kaz ayağı çizgileri

4.Göz kapağı kırışıklıkları

5.Gözaltı torba hattı

Yeni Intensive Eye Contour Cream, göz bölgesindeki beş kırışıklık tipiyle savaşmak üzere özel olarak yaratılan ilk formül. Patent başvurusu yapılan özel içeriği Mukorossi (Sabun Cevizi) özütüyle formüle edilmiş. Mukorossi yani Sabun Cevizi özütü kırışıklığı tetikleyen ve gelişmesine neden olan 'Heparnase' isimli enzimle savaşıyor ve etkinliğini %50 oranında azaltıyor. Göz bölgesine ipeksi ve kırışıksız bir görünüm kazandırıyor. Almanya'da 97 kadın üzerinde test edilen ürünü, test eden kadınların %98'i çok sevdiklerini söylemiş. Daha ilk kullanımın ardından hızlı iyileşme gördüklerini, ciltlerinin pürüzsüz bir görünüm kazandığını belirtmişler.

Sally Hansen bahar renkleri

Bu bahar çiçekler gibi bizler de açıyoruz; rengarenk pantolonlar, bluzlar, ayakkabılar ve tüm bu renklere uygun rengarenk sürebileceğimiz ojeler

Sally Hansen ojeleri :

Time-Release teknolojisi ile 10 güne kadar dayanıklı

Astar ve cila kat özelliği var

Uzatıcı ve güçlendirici bakım yapıyor

En moda renklerden oluşuyor

Tek bir hamlede ojeyi sürmeye yarayan özel fırçaya sahip

Neutrogena su bazlı nemlendirici

Hepimiz biliyoruz ki cilt genç iken pürüzsüz bir yapıya sahip, ancak zamanla iç ve dış etkenler nedeni ile yaşlanmaya başlıyor:

30'lu yaşlarda ciltte ince çizgiler ve göz çevresinde kaz ayağı kırışıkları görülürken,

40'lı yaşlarda çizgiler derinleşmeye başlıyor.

50'li yaşlarda ise cilt formunu kaybetmeye başlıyor. Yer çekiminin etkisi ve cildin elastikiyetini kaybetmesi sonucunda ciltte sarkmalar görülüyor.

60'lı yaşlarda bütün bu yaşlanma etkilerine ek olarak ciltte lekelenmeler ve kılcal damarların belirginleşmesi görülmeye başlıyor.

Cildinizi nemlendirerek erken yaşlanmaktan koruyabilirsiniz. Hergün düzenli olarak temizlenen ve nemlendirilen cilt dış etkenlere karşı daha korunaklı hale geliyor. UV ışınlarının da erken yaşlanmaya sebep olduğunu göz önünde bulundurarak gündüz nemlendiricisinde en az SPF 15 Güneş koruma faktörünün bulunmasına dikkat etmek gerekiyor.

Neutrogena Su Bazlı Nemlendirici 12 saat boyunca cildin günlük bakımı için ihtiyacı olan nemi sağlamasının yanı sıra cildi güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarından dolayısıyla erken yaşlanma ve lekelenmelerden de koruyor

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın İşte Bu Haftanın Cilt Bakım ve Güzellik Ürünleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement