Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Etkinliği - Son Dakika
Kadın

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Etkinliği

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Etkinliği

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinliğinde kadına yönelik şiddetin karşısında olduklarını belirtti. Kadınların toplumun her alanında baş tacı olduğunu vurgulayan Bıyık, kadınların hak ettiği yere ulaşması için engellerin kalkması gerektiğini söyledi.

28.11.2023 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte söz alan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Kadına yönelik her türlü şiddetin karşısındayız. Kadınlar toplumun her alanında başımızın tacıdır" dedi.

AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları tarafından, 'Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' çerçevesinde etkinlik düzenlendi. Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık katıldı. Kadınların her alanda baş tacı olduğunu vurgulayan Başka Muzaffer Bıyık, "Bizim hem kadim medeniyetimizde hem de dinimizde kadının yeri çok önemlidir. Kadına yönelik şiddetin hiçbir gerekçesi olamaz. Her türlü şiddetin kararlılıkla karşısında durmalıyız. Anne, eş ve kardeş olarak birçok yükü omuzlayan kadınlar her zaman başımızın tacıdır. Kadınların toplum içindeki rolünü artıracak çalışmaların içerisinde ve destekçisi olmalıyız. Biz Darıca Belediyesi olarak her alanda kadınların önündeki engelleri kaldırmak ve onları desteklemek için projeler geliştiriyoruz. Üreten ve değer katan kadınların her zaman yanındayız. Projelerimizde kadınlara yönelik çalışmalara öncelik veriyoruz. Çünkü biliyoruz ki kadın mutlu olursa aile de mutlu olur. Mutlu kadın mutlu aile anlayışıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kadınların en büyük destekçisi olmayı sürdüreceğiz. Bir kez daha toplumun temel yapı taşı olan kadınlarımıza yapılan her türlü şiddeti kınıyor, kadının toplumdaki hak ettiği yere ulaşmasındaki tüm engellerin kalktığı bir dünya diliyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Kadın Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement