Kilo Vermenizi Kolaylaştıracak Öneriler! - Son Dakika
Kadın

Kilo Vermenizi Kolaylaştıracak Öneriler!

Kilo Vermenizi Kolaylaştıracak Öneriler!

Sürekli diyet yapıyor ama bir türlü istediğiniz kiloya inemiyor musunuz? O zaman ruhunuza hitap etmenin zamanı geldi!

08.08.2012 15:00  Güncelleme: 09:43

Sürekli diyet yapıyor ama bir türlü istediğiniz kiloya inemiyor musunuz? O zaman ruhunuza hitap etmiyor sadece bedeninize yükleniyorsunuz demektir. Ancak istediğiniz sonucu elde edebilmek için önce ruhunuzu ikna etmeniz gerekiyor!

İşte size ruhunuzla işbirliği yaparak çok daha kolay kilo vermenizi sağlayacak olumlamalar!

Ben Tanrısal Sevgi tarafından korunuyorum. Daima emin ellerdeyim. Büyümeye ve hayatımın sorumluluğunu üstlenmeye hazırım. Diğerlerini bağışlıyorum ve artık hayatımı istediğim biçimde yaratıyorum. Güvenlik içindeyim.

Louise L. Hay - Tüm Hastalıkların Zihinsel Nedenleri

Ellerinizle kulaklarınızı bastırarak kapatın. Böylece ellerde biriken enerji kulaklardaki akupunktur noktalarına akacaktır. Midenin açlık tokluk hissini belirleyen akupunktur noktaları kulağın içinden geçer. Bir yanda kulağınız ısınmaya başlarken, gözlerinizi kapatıp, bedeninizi karşınıza alarak konuşmaya başlayın. Ona her şeyin yolunda olduğunu, artık sizin için besin biriktirmesine gerek kalmadığını anlatın. "Ben artık doydum ve bana daha fazla yemek yedirmeni istemiyorum. İhtiyacım olmayan besinleri de sakladığın yerlerden çıkarmanı istiyorum. Bu sana verdiğim bir emirdir." deyin. Bunu her gün inanarak tekrarladığınızda, bedeniniz size bir süre sonra spora başlamak istediğini söyleyecek ve her şey yoluna girecektir.

Burak özdemir - Tanrı'nın Doğun Günü

Duygularımla barış halindeyim. Olduğum yerde güvenlik içindeyim. Kendi güvenliğimi kendim yaratıyorum. Kendimi seviyor ve onaylıyorum.

www.dosawellbeing.com

Kendimi ruhsal gıdayla besliyorum; doyum içinde ve özgürüm.

Louise L. Hay - Tüm Hastalıkların Zihinsel Nedenleri

Ben vücudumu sağlıklı ve besleyici yiyeceklerle besliyorum. Aktifim ve ideal kilomdayım.

Ahmet Aksoy

İçine giremediğim tüm giysilerimi giyiyorum. Aynadaki görüntümden mutlu oluyorum. Kendimi seviyorum.

Dr. Hasan İnsel - Sağlıklı Yaşam Danışmanlığı

Geçmişi bağışlamaya hazırım. Anne babamın sınırlamalarının ötesine geçmem iyi ve tehlikesiz bir şey.

Louise L. Hay - Tüm Hastalıkların Zihinsel Nedenleri

Rahat bir şekilde uzanın ya da oturup gözlerinizi kapatın ve hayal gücünüzü kullanarak ideal kilonuza geldiğinizi düşünün. Kendinizi en çok giymek istediğiniz kıyafetinizle bir aynanın karşısında hayal edin. Aynanın karşısında hareketler yaparak, dönerek bedeninizi algılayın. Yüzünüzü algılayın. İdeal kilonuza geldiğinizde yüzünüz nasıl görünüyor? Göz çevreniz nasıl görünüyor? Yanaklarınız ve çeneniz nasıl görünüyor? İdeal kilonuza geldiğinizde boyunuz nasıl görünüyor? Bu size nasıl bir duygu veriyor? Bu alıştırmayla her şeyi istediğiniz biçimde şekillendirin. Kendinizden hoşnut olduğunuzu ve normal bir biçimde yemek yemeye başladığınız için kendinizle gurur duyduğunuzu hayal edin.

Zaza Yurtsever - Korkma Ye

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Kilo Vermenizi Kolaylaştıracak Öneriler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement