Riviere Maison Türkiye'de! - Son Dakika
Kadın

Riviere Maison Türkiye'de!

Riviere Maison Türkiye\'de!

Vakko Kuruluşları bünyesindeki Riviera Maison, Türkiye’de ilk mağazasının kapılarını Nisan ayında Akaretler’de açan Riviere Maison, 1948 yılında Amsterdam’da bir çiçekçi olarak temellerini atmış ve şimdi Riviere Maison dekorasyon dünyasının güçlü markaları arasında yer alıyor.

17.05.2012 16:00

Bundan 1 yıl önce dünyanın en prestijli fuarlarının başında gelen Maison Objet Paris fuarında Vakko ile işbirliğinin ilk temellerini atan marka, fuarın hemen sonrasında Hollanda'da yapılan karşılıklı görüşmeler sonucu Avrupa'nın sınırlarını biraz daha genişleterek Vakko ile birlikte İstanbul'a gelme kararı aldı. "Sadece iyi olmak yeterince iyi değil" yaklaşımının Vakko'nun değerleriyle örtüşüyor olması ve özellikle hazırlanan her konseptte, yaratılan her üründe bir hikayenin, bir inceliğin ve kalitenin olması bu iş birliğinin oluşmasında büyük rol oynadı.

Riviera Maison'un ilham perisi ise "Provance" yaşam stili...

Her sezon değişen mobilya ve aksesuar koleksiyonlarıyla bir yaşam stili sunan marka, 3000'in üzerinde ürünüyle geniş bir kitleye hitap ediyor. En değer verdikleri ürünleri ise tamamen eski materyallerden üretilen mobilyaları. Bu serinin mobilyaları, geçtiğimiz yüzyılın başlarında, Kuzey Amerika Karaağacı'ndan yapılmış dış kapılardan veya Teksas'ta büyük çiftliklerdeki binlerce ineğin otladığı alanların sınırını ayırmada kullanılmış Teksas Meşesi'niden yapılıyor.

Ağırlıklı olarak mavi ve sarı renkleri kullanıldığı 2012 ilkbahar yaz sofra koleksiyonları, minderler, havlular, yastıklar, örtüler eski Amerikan göl evlerinde esinlenerek oluşturulmuş. Sadece ev içi için değil, bahçe ve teraslarda da kullanılabilecek olan tasarımların yanı sıra neşeli akrilik sofra grubu tekneler için vazgeçilmez! Riviera Maison Akaretler, markanın canlı ve hareketli ruhunu ev konseptinde tasarlanmış mağaza atmosferinde de hissettiriyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Riviere Maison Türkiye'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement