Any Peaceful Day - Son Dakika
Kültür Sanat

Any Peaceful Day

Any Peaceful Day

Any Peaceful Day, sağlıklı yaşam, kişisel gelişim, dans ve eğlence etkinlikleriyle 4 Eylül'de Kemer Golf & Country Club'ta!

03.09.2016 19:01

Any Peaceful Day, sağlıklı yaşam, kişisel gelişim, dans ve eğlence etkinlikleriyle 4 Eylül'de Kemer Golf & Country Club'ta!

"Sizler için hazırladığımız kişisel gelişim, spor, sağlıklı yaşam, müzik, dans ve eğlence dolu bir programla, eylül ayının ilk pazar gününde kendinizi tamamen soyutlanmış, özgür ve rahatlamış hissedeceksiniz. Yaz ile sonbaharın kavuştuğu noktada, yaz günlerinin rahatlığı ile büyüleyici bir sonbahar güzelliğini aynı anda yaşayarak kendinizi Kemer Country Club'ın rahat ve huzurlu atmosferine teslim edin!

Yoga, Tai Chi ve meditasyon ile güne başlayıp, kişisel gelişim alanının en önemli isimleri ile devam ediyoruz. Metin Hara Doğan Burda Ekibi, Türkiye Nefes Koçluğu Başkanı Nevşah Fidan ve Ekibi, Mandala Workshop kapsamında Gülben Gönülden, Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Danışmanı İlker Çağlayan ve Family Constellation uygulamacısı Reyhan İlknur'un sunduğu workshop'larla hayata güç katıyoruz. Birçok etkinliğin bir arada sunulduğu bu özel günde, tasarım ürün ve atölyelerin yer aldığı "Pop Up Bazaar", güzellik ve bakım alanında en son trendlerin paylaşıldığı "Health & Beauty Çadırı" gün boyunca katılımlarınıza açık olacak. Yerli ve yabancı DJ performanslarıyla eğlence ve dans dolu "Pool Party" bölümünde, Onur Diner, Discolog, Aaryon, Yiğit Atilla ve Animal Picnic yer alıyor. Ana sahnede, Birsen Tezer, Jehan Barbur, Wonderland Jazz Band ve Sattas grubu ile gününüzü müzik,keyif ve eğlence ile dolduruyoruz.

Müzik, kişisel gelişim, dans, keyif, eğlence, spor, güzellik, bakım ve sağlıklı yaşamın bir arada olduğu 4 Eylül Pazar günü, yeni sezonun en eğlenceli, en dinlendirici günü olacak!

Festival kapsamındaki "Pool Party" ve "Workshop" alanları için sınırlı sayıda sunulan biletleri erkenden almayı unutmayın!

*Sabah başlayacak grup dersleri için rahat spor kıyafetlerinizi, havuz bölümü için bikini, şort, havlu, güneş kremi gibi özel ihtiyaçlarınızı da yanınızda bulundurun."

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Any Peaceful Day - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement