Aşk Yok Heyecan Var - Son Dakika
Kültür Sanat

Aşk Yok Heyecan Var

Aşk Yok Heyecan Var

Kılçık Yazı Ekibi'nin kaleme aldığı "Aşk Yok Heyecan Var" adlı müzikli komedi oyunu, 20 Aralık'ta Caddebostan Kültür Merkezi'nde.

20.12.2016 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılçık Yazı Ekibi'nin kaleme aldığı "Aşk Yok Heyecan Var" adlı müzikli komedi oyunu, 20 Aralık'ta Caddebostan Kültür Merkezi'nde...

"Kılçık Yazı Ekibi'nin kaleme aldığı Aşk Yok Heyecan Var adlı müzikli komedi oyunu, birlikte güldüğümüz insan manzaralarını oyuna ekleyerek gündemi takip ediyor.

Bu oyunda yakamoz yok, mehtap yok, romantik şiirler, kırmızı güller, kalpli balonlar, kırda el ele koşturmaca, kumsalda sarmaş dolaş güneşi batırmaca, ay ışığı altında serenat yapmaca yok.

Bu oyunda. Aşk Yok Heyecan Var diyoruz ve başlıyoruz güldürmeye.

İşte tam burada başlıyor oyunumuz. Birbirinden eğlenceli kısa skeçlerle, birbirinden renkli karakterlerle ilişkileri anlatıyoruz. Hikayelerimizi dinlemeye doyamadığımız şarkılarla birleştiriyoruz. İlk aşktan, ayrılıklara, evlenme teklifinden, boşanmalara, kadın erkek tartışmalarından kahkahaya, kavuşmalardan gözyaşına, oradan ver elini, Yeşilçam'a kadar uzanıyoruz. Evet evet o fakir ama gururlu çocuklar biziz. Sonra, aşkı otobüslere bindiriyor, metrobüs'e aktarma yapıyoruz. E daha ne olsun, sizi de aşkın peşinde, katıla katıla gülmeye bekliyoruz."

Yönetmen: Cenk Tunalı

Oyuncular: Cenk Tunalı, Şeyla Halis, Bekir Çiçekdemir, Sedat Üstüntürk

Yazan: Kılçık Yazı Ekibi

Kurumsal  İletişim: Gülay Yıldız Gülün

Tiyatro Kılçık Kimdir?

2000 yılında, Cenk Tunalı, Ufuk Özkan, Demet Evgar, Sinan Çalışkanoğlu, Şeyla Halis ve Orçun Kaptan tarafından Haldun Dormen önderliğinde kurulan Tiyatro Kılçık, uzun yıllar "Bar Tiyatrosu" olarak bir birinden keyifli oyunları ile seyircinin tam notunu almış, oyunlarını kendine has üslubuyla yazan bir  tiyatro ekibidir.

Geçmişte; Şebnem Bozuklu, Çağlar Çorumlu, Aylin Kontente ve Atılgan Gümüş gibi isimlerinde oyuncu kadrosunda yer aldığı ekipte bugün aktif olarak yer alan oyuncuların bir çoğu başarılı kariyerleri ile gündemde olan bir çok programda yer almaktadır. Yaklaşık 6 ay önce, Kadıköy'de, Kılçık Mekan adında kendi sahnesini de açan Kılçık ekibinde aktif olarak oynayan oyuncular;

Barış Balkır

Bekir Çiçekdemir

Berk Emili

Birgül Ulusoy

Cenk Bıyık

Cenk Tunalı

Gülden Güney

Onur Yaldız

Ömer Varol Martı

Sedat Üstüntürk

Sıla Sunal

Şeyla Halis

Tuğba Kürükoğlu

Kaynak: Etkinlik.io

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement