'Basit Bir Ev Kazası' Deyip Geçmeyin - Son Dakika
Kültür Sanat

'Basit Bir Ev Kazası' Deyip Geçmeyin

\'Basit Bir Ev Kazası\' Deyip Geçmeyin

Manisa Belediyesi, 'Basit Bir Ev Kazası' adlı tek kişilik tiyatro oyununu Manisalılarla buluşturdu.

08.03.2013 09:32  Güncelleme: 10:11

MANİSA Belediyesi, Mart ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 'Basit Bir Ev Kazası' adlı tek kişilik tiyatro oyununu Manisalılarla buluşturdu. Televizyon ve sinemanın sevilen oyuncusu Günay Karacaoğlu tarafından sahnelenen oyun, Manisalıların beğenisini kazandı. Oyunun gelirleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi'ne aktarıldı.

Mart ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 'Basit Bir Ev Kazası' adlı tiyatro oyunuyla Manisalılarla buluşan ünlü oyuncu Günay Karacaoğlu, Manisalılara kahkaha dolu bir gece yaşattı. Manisa Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu'nda sahnelenen oyunu Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Adalet Komisyonu Başkanı Halil İbrahim Limoncuoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, eşi İnci Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, eşi Alparslan Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu, eşi Arzu Çipiloğlu, Kültür Müdürü Kemal Çamlıoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ümit Taydaş ve çok sayıda Manisalı izledi. Murat İpek'in yazıp yönettiği "Basit Bir Ev Kazası", hayatında gerçekler ve hayalleri arasında gelgitler yaşayan, aradığı aşkı bulamamış bir ev kadınının yaşadıkları ve kurduğu hayal dünyasında mutluluğu arayışı anlatıldı. Zaman zaman hüzünlendiren, çoğu zaman da izleyiciyi kahkahaya boğan oyun, Manisalılardan tam not aldı.

Oyunun geliri şehit aileleri ve gazilere

Oyunun sonunda sanatçı Günay Karacaoğlu, ayakta alkışlandı. Kendilerine çok güzel bir zaman yaşattıklarını belirterek sanatçıya teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Hayatın içinde güzel bir kesit sundunuz bizlere. Ama hayat ne olursa olsun, her türlü zorluklara karşı yine de yaşamak çok güzel. Bunun bilincinde olmamız gerektiğine inanıyorum.

Şimdi içinde bulunduğumuz her türlü olumsuzlukta dahi, bundan mutluluk çıkarmamız gerektiğini de bilinmesini istiyorum" dedi. Başkan Ergün'ün ardından söz alan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ümit Taydaş da, güzel bir gece yaşamalarının yanı sıra oyunun gelirinin derneklerine bağışlanarak, şehit aileleri ve gazi yakınları için önemli bir olay olduğunu ifade etti. Taydaş, Manisa Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Ergün, sanatçı Günay Karacaoğlu'ya çiçek ve içerisinde mesir macunu ürünlerinin yer aldığı çanta takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat 'Basit Bir Ev Kazası' Deyip Geçmeyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement