Başkentte Kültür Sanat - Son Dakika
Kültür Sanat

Başkentte Kültür Sanat

Başkentte Kültür Sanat

Başkent sinemalarında bu hafta 3 film seyirciyle buluşacak.

05.04.2012 10:56

Başkent sinemalarında bu hafta 3 film seyirciyle buluşacak.

Yönetmenliğini Ferzan Özpetek'in yaptığı, oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz'ın da yer aldığı "Şahane Misafir" vizyona giriyor. Elio Germano, Beppe Fiorello'nun da başlıca rolleri paylaştığı dramatik komedi türündeki filmde, Sicilyalı Pietro'nun tek hayali olan aktörlüğe ulaşmak için izlediği yol ve yaşadıkları anlatılıyor.

"Amerikan Pastası: Buluşma" seyirciyle buluşuyor. Yönetmenliğini Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg'in üstlendiği filmde, Jason Biggs, Alyson Hannigan ve Chris Klein rol alıyor. Komedi türündeki filmde, 1999'un çılgın üniversite gençleri şimdi aileleriyle geri dönüyor.

Belgesel türündeki "Ülkücüler" beyaz perdeye geliyor. Ülkücü harekete ve bu akımda sembolleşen kişi ve kurumlara belgesel film aracılığıyla teşekkür etme hedefi de taşınıyor.

-Sinemalardan-

Metropol: "Amerikan Pastası: Buluşma", "Açlık Oyunları", "Titanların Savaşı", "Fetih 1453", "Sen Kimsin", "Kaos: Örümcek Ağı"

Optimum: "Titanların Öfkesi", "Gizemli Adaya Yolculuk", "Sen Kimsin",

"Pamuk Prensesin Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana", "Fetih 1453", "Açlık Oyunları", "Amerikan Pastası: Buluşma", "Ülkücüler"

Büyülü Fener Kızılay: "Titanların Öfkesi", "Fetih 1453", "Açlık Oyunları", "Bir Ses Böler Geceyi", "Sen Kimsin", "Şahane Misafir",

"Amerikan Pastası: Buluşma", "Pamuk Prensesin Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana", "Elveda İlk Aşk", "Kaos Örümcek Ağı", "Gri Kurt"

Büyülü Fener Bahçelievler: "Fetih 1453", "Açlık Oyunları", "El Yazısı", "Sen Kimsin", "Şahane Misafir", "Gri Kurt"

- ANKARA

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement