Popüler Müzik Korosu'ndan Sezen Aksu Gecesi - Son Dakika
Kültür Sanat

Popüler Müzik Korosu'ndan Sezen Aksu Gecesi

Popüler Müzik Korosu\'ndan Sezen Aksu Gecesi

Akhisar Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi'nde faaliyet gösteren Popüler Müzik Korosu, düzenlediği 'Sezen Aksu Gecesi' ile büyük beğeni topladı. Konserde sanatçının en sevilen şarkıları, binlerce müzikseverin eşliğinde söylendi. Çocuk Korosu'nun da sahne aldığı konserde, telefon ışıklarıyla renkli görüntüler oluştu. Gecenin sonunda Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı, koro şefine teşekkür ederek çiçek takdim etti.

15.06.2023 13:56

Akhisar Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi'nde faaliyetlerine devam eden Popüler Müzik Korosu, düzenlediği 'Sezen Aksu Gecesi' ile büyük beğeni topladı. Binlerce müzikseverin takip ettiği konserde sanatçının en sevilen şarkıları, hep bir ağızdan söylendi.

Akhisar Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi, Popüler Müzik Korosu'nun düzenlediği 'Sezen Aksu Gecesi' büyük bir coşkuya sahne oldu.

Konserde seyircilerin şarkılara eşlik ettikleri sırada telefon ışıklarını yakması da renkli görüntüler oluşturdu.

Konserin ikinci bölümünde Çocuk Korosu sahneye çıkarak, şarkılara eşlik etti. Yaklaşık 2.5 saat süren gecenin sonunda Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili, koro şefi Gamze Abaka Okur'a bu güzel gece için teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Popüler Müzik Korosu'ndan Sezen Aksu Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement