Sinemalarda Bu Hafta - Son Dakika
Kültür Sanat

Sinemalarda Bu Hafta

Sinemalarda Bu Hafta

Bu hafta sinemalarda 6 yeni film vizyona giriyor.

11.04.2013 15:04  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu hafta "Atatürk'ün Fedaisi Topal Osman: Cumhuriyet'e Giden Yol", "Zerre", "Oblivion", "Korkunç bir Film 5", "Crood'lar" ve "Gazeteci Çocuk" filmleri vizyona girecek.

ZERRE

Yönetmen: Erdem Tepegöz

Oyuncular:Jale Arıkan, Rüçhan Çalışkur, Özay Fecht, Remzi Pamukçu, Dilay Demirok

Filmin Özeti:

Küçük kızı ve annesi ile hayata tutunan Zeynep, bu büyük Evren'de ne kadar yer kaplar? İşsizlikle dolu bir şehirdeki insanlar, yaşadıkları sorunlar ve hayatları, uçuşan sayısız parçacıklar gibi küçücük müdür?

ATATÜRK'ÜN FEDAİSİ TOPAL OSMAN: CUMHuRİYET'E GİDEN YOL

Yönetmen: Atilla Akarsu

Oyuncular: Reha Beyoğlu, Mehmet Tokat, Orhan Kılıç, Ali Yaylı, Özcan Varaylı

Filmin Özeti:

Gün gelecek Tarihin Hiçbir Sayfası gizli kalmayacak diyerek güçlü bir söylemle sinema severlerle buluşmaya hazırlanan film Kurtuluş döneminde bu mücadelenin içerisinde önemli rol oynamış olan Milis Yarbay Osman Ağa nam-ı diğer Topal Osman'ın ölümüne yol açan karanlık olayların vugulandığı özellikle 1. Meclis dönemini yani mücadelenin başladığı ilk zamanları anlatan bir tarih filmi. Kurtuluş mücadelesi uğruna kendi hayatını hiçe sayarak savaşan bir çok isimsiz , kenarda köşe de kalmış bilmediğimiz insanlar ve bunlarla ilgili bilgiler su yüzüne çıkmış filmle birlikte. Karakılıç Film , filmin yapımcılığını üstlenirken Atilla Akarsu'yu hem yönetmen hem de senarist koltuğunda görüyoruz.

GAZETECİ ÇOCUK

Yönetmen: Lee Daniels

Oyuncular: Zac Efron, Matthew McConaughey, Nicole Kidman, John Cusack

Filmin Özeti:

Jack Jansen hayatında bir dönüm noktasındadır. Üniversiteden atılmış, kasabasına geri dönmüştür. Babası da bu kasabanın yerel gazetesini çıkarmaktadır. The Miami Time Gazetesi'nde çalışan ağabeyi Ward, Hillary Van Wetter'ın hüküm giydiği davayı araştırmak üzere iş arkadaşı Yardley Acheman'la birlikte çıkagelince, Jack'ten şoförlük yapmasını ister.

KORKUNÇ BİR FİLM

Yönetmen: Malcolm D. Lee

Oyuncular: Lindsay Lohan, Charlie Sheen, Ashley Tisdale, Sarah Hyland

Filmin Özeti:

Dan ve Jody mutlu bir evlilik sürdürürken her şey vahşi bir yaşam süren çocuklarının eve gelmesiyle değişecektir. Bu durum kendi iş hayatlarına da yansıyınca çocukların "Mama" diye adlandırdıkları ruhun evden uzaklaştırılmasına karar verirler. Tanışacakları uzman ruh çıkarıcılar ile bu ruhtan kurtulmak için ellerinden geleni yapacaklardır.

OBLİVİON

Yönetmen: Joseph Kosinski

Oyuncular: Tom Cruise, Morgan Freeman, Zoe Bell, Olga Kurylenko

Filmin Özeti:

Jack Harper (Cruise), Dünya'da geriye kalan birkaç insansız uçak teknisyeninden biridir. Scavs olarak bilinen tüyler ürpertici tehdide karşı yıllardır verilen savaşın ardından büyük bir operasyonun parçası olarak hayati kaynakların çıkarılmasıyla ilgilenen Jack'in görevi neredeyse bitmek üzeredir.

Yerden binlerce metre yukarıdaki nefes kesici göklerde yaşayan ve oraları devriye gezen Jack'in sürdüğü bu yaşam, iniş yapmış bir uzay mekiğindeki güzel bir yabancıyı kurtarınca alt üst olur. Bu güzel yabancının gelişi, Jack'in bildiği her şeyi sorgulamasına yol açan bir olaylar zincirini tetikler ve insanlığın kaderini Jack'in ellerine teslim eder.

CROOD'LAR

Yönetmen: Kirk De Micco, Chris Sanders

Tür: Animasyon, Komedi, Macera

Filmin Özeti:

Doğal afet sonrası yaşadıkları mağaralardan taşınmak zorunda kalan bir grup taş devri insanına filmde Nicolas Cage, Emma Stone ve Ryan Reynolds gibi ünlü isimler sesleriyle hayat veriyor.

Kaynak: Haberler.Com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement