Su Soley - Son Dakika
Kültür Sanat

Su Soley

Su Soley

Su Soley, sevilen şarkılarını 16 Kasım'da IF Performance Hall sahnesinde sizler için seslendirecek.

16.11.2016 20:04

Su Soley, sevilen şarkılarını 16 Kasım'da IF Performance Hall sahnesinde sizler için seslendirecek.

Ankara çıkışlı bir müzisyen olan Su Soley, profesyonel müzik hayatına 2000 yılında Ankara'da başladı.

2005 yılında, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Okul Öncesi Eğitim Öğretmenliği' ni bitirdi.2006 yılında, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Müzikal Tiyatro Oyunculuğu Bölümü'nü kazanıp İstanbul'a yerleşti.

İstanbul'a yerleştikten sonra; İstanbul Gelişim Orkestrası ve ardından Ajda Pekkan, Teoman ve Yalın'a vokal yaparken bir yandan da kendi orkestrasıyla özel gecelerde sahne aldı, konserler verdi.

Sözü ve müziği kendisine ait bestelerden bazılarına çektiği video kliplerini, sosyal medya üzerinden paylaşarak edindiği kitlesinin talepleri doğrultusunda pek çok ilde ve yurt dışında konserler verdi ve vermeye devam ediyor.Gitar, ritim sazları, piyano çalıyor, söz yazıyor, beste yapıyor.

Sahnede; 'Bu Yaz', 'Anladın mı?', 'Şaşkın Sevgilim' gibi sözü ve müziği kendine ait şarkıları seslendirmenin yanı sıra, Türkçe ve İngilizce başta olmak üzere pek çok dilde, Funk, Reggae, Rock, Pop, Jazz tarzlarında popüler olmuş şarkılara yaptığı kendine özgü coverlarla enerjisi çok yüksek ve eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

2016'nın Mayıs ayında İskender Paydaş ile ilk ortak çalışması Müebbet Hayalet'i piyasaya sunan Su Soley, yine İskender Paydaş'la bir yıldır üzerinde çalıştığı ilk solo albümünü 2017'nin ilk aylarında dinleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Etkinlik.io

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement