56'lık Lolitaya Çıtır Sevgili - Son Dakika
Magazin

56'lık Lolitaya Çıtır Sevgili

56\'lık Lolitaya Çıtır Sevgili

Sosyetenin gözdelerinden Çiğdem Kayalı, genç aşkıyla Bodrum'da görüntülendi. Fit haliyle yürek hoplattı.

15.07.2013 11:03  Güncelleme: 11:27

İlerleyen yaşına rağmen genç kızlara taş çıkartan Çiğdem Kayalı, eski sevgilisi Mehmet Dereli'yi çabuk unuttu. Sosyetik işadamından ayrıldıktan kısa bir süre sonra kendisine yine genç bir sevgili bulan sosyetik güzel, önceki gün Bodrum'daydı. Çiğdem Kayalı'nın yanında genç aşkı vardı.

ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

Yalıkavak'ta bulunan Moon Beach'te güneşlenen aşıklar; tüm bakışları üzerinde topladı. 56 yaşında olmasına rağmen formunu koruyan Çiğdem Kayalı, genç sevgilisini sık sık öpücüklere boğdu. Sosyetik güzel, gazetecileri umursamadan da genç aşkıyla mutluluk pozları verdi.

2 ÇOCUK ANNESİ!

Esmer sevgilisinden önce Mehmet Dereli ile aşk yaşayan sosyetik güzel; geçtiğimiz yıllarda da yine genç işadamları Uğur Güven ve Fatih Ergüç ile aşk yaşamıştı. 56 yaşında ve 2 çocuk annesi olmasına rağmen koruduğu kusursuz fiziğiyle genç kızlara taş çıkartan ve bu nedenle kendisinden küçük erkekleri peşinden koşturan Çiğdem Kayalı için sosyete dünyasında "56'lık lolita Çiğdem" yorumları yapılıyor.

YILLAR ONA VIZ GELİYOR

Çiğdem Kayalı'nın ilk eşi Ercan Akın'dan 28 yaşında Sinan isminde bir oğlu; Mustafa Denizli'den ise şimdilerde 19 yaşında olan Lal adında bir kızı bulunuyor.

GENÇLER PEŞİNDE

Çiğdem Kayalı, uzun süre kendisinden 16 yaş küçük Uğur Güven'le aşk yaşadı. Kayalı; bu fırtınalı aşkı bitince de bu sefer kendisinden 25 yaş küçük Fatih Ergüç'le birlikte oldu. Çiğdem Kayalı'nın son birlikteliği ise Mehmet Dereli ile oldu.

Halil ÇİLİNGİR/Saklambaç

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 56'lık Lolitaya Çıtır Sevgili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement