Alkışlar az gelince sahneden indi! Kuşum Aydın, istediği olunca sahneye geri döndü - Son Dakika
Magazin

Alkışlar az gelince sahneden indi! Kuşum Aydın, istediği olunca sahneye geri döndü

Bodrum'da konser veren Kuşum Aydın, 1,5 yıl sonra çıktığı sahnede alkışların sesi az gelince sahneden indi. Alkış seslerinin yükselmesiyle tekrar sahneye çıkan Kuşum Aydın, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatmaya devam etti.

11.07.2021 09:39  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da yerli ve yabancı turistlere konser veren Kuşum Aydın, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yeni normalleşmenin ardından ilk sahnesini burada alan Kuşum Aydın, alkış seslerini fazla duyamayınca "Tekrar geliyorum, alkışların sesini duyacağım" diyerek sahneden indi. Alkış seslerinin yükselmesinin ardından tekrar sahneye çıkan kuşum Aydın, bardakçı koyunu inletti.

2 SAAT SAHNEDE KALDI

Adım atacak yer kalmayan konser alanında sahne alan Aydın, şarkıları ile coşan hayranları bol bol fotoğraf çekip o anları ölümsüzleştirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan aydın tatilcilere halay bile çektirtti. Sahneleri özlediğini söyleyen Aydın'ın sahne performansı ise dikkatlerden kaçmadı.

Alkışlar az gelince sahneden indi! Kuşum Aydın, istediği olunca sahneye geri döndü
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Alkışlar az gelince sahneden indi! Kuşum Aydın, istediği olunca sahneye geri döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mustafa Uzun: Kusum aydın bile bir gecede işçi memür emekli ufak esnafı maddi olarak acik ara solluyor bu nasil dunya 13 5 Yanıtla

Advertisement