'Arka Sokaklar' Kanal D'de - Son Dakika
Magazin

'Arka Sokaklar' Kanal D'de

\'Arka Sokaklar\' Kanal D\'de

Engin Başkomiser Nereye Gidiyor?

17.09.2010 17:18

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan,

Çağla Kubat, İlker İnanoğlu, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Aşiret, Güler’in Cemal’le evlenmesine karar vermiştir. Ancak Güler daha 16 yaşındadır ve ağabeyi gibi gördüğü Cemal’le evlenmek istememektedir. Durum böyle olunca Cemal, Güler’i öldürmek için kaçırır. Emniyete gelen ihbarla da Sinan Komiser Cemal’in peşine düşer. Cemal’i ikna edip Güler’i kurtarmak çok kolay olmayacaktır. Elif artık iyileşmiştir. Sadece fizik tedavisi devam etmektedir. Raporu bitmeden emniyete dönmek ister. Bu duruma izin vermesi içinde tüm ekip seferber olur. Utku alkol alıp kendini affettirmek için sevgilisi Burçin’in kapısına dayanır. Arkadaşları da aşağıda kapıda Utku’nun gelmesini beklerler. Ancak apartmandan Utku’nun cesedi atılır. Herkes şoke olur. Rıza Baba ve ekip, Utku’nun katilinin peşine düşerler. Melek, Şirin’i Pınar’ın öğretmenlik yaptığı anaokuluna vermeye karar verir. Ancak eski eşinin kardeşi İdil’den gelen telefon ve görüşme talebi Melek’in zor günler yaşayacağının habercisi olur. Hüsnü sık sık lavaboya gitmeye başlayınca Mesut başta, herkes Hüsnü’nün genç yaşta prostat olduğunu düşünüp dalgaya alırlar. Hüsnü de bu durumu ciddiye alır ve ne yapacağını şaşırır. Elif fizyoterapiye devam etmektedir. Yakışıklı doktoru Elif’i emniyete almaya gelince Sinan kıskançlık krizlerine girer. Sonrasında da ortalığı birbirine katar.

Yapım :Erler Film-Türker İnanoğlu

Genel Koordinatör :Yılmaz Ekmekçi

Yönetmen :Orhan Oğuz

Senaryo :Ahmet Yurdakul/ Ozan Yurdakul

Oyuncular :Zafer Ergin (Rıza Baba-Emniyet Amiri), Şevket Çoruh (Mesut Komiser), Özgür Ozan (Hüsnü Komiser), Çağla Kubat (Elif Komiser), İlker İnanoğlu (Baş Komiser Engin), Berk Oktay (Sinan Komiser), Zeynep Beşerler (Melek Komiser), Alp Korkmaz (Ali-Komiser Muavini- Keskin Nişancı), Özlem Çınar (Aylin-Komiser Muavini ), Figen Evren (Suat), Filiz Taçbaş (Ayla), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu (Pınar), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin),Furkan Göksel (Metin), Kerimhan Duman (Tunç), İlker Yiğen (Yavuz), Özge Özbütün (Şule-Hüsnü'nün küçük kızı),Mustafa Efe Güray (Haydar Berk-Hüsnü'nün en küçük oğlu), Ecem Naz Aslan (Şirin-Melek Komiser'in kızı), Garip Kont (Mesut'un köpeği)

Yayın Tarihi : 20 Eylül Pazartesi/2010

Yayın Saati : 20.00

Dha

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin 'Arka Sokaklar' Kanal D'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement