Aşk Diye Soludum' Yılın En İyi Bestesi Seçildi - Son Dakika
Magazin

Aşk Diye Soludum' Yılın En İyi Bestesi Seçildi

Aşk Diye Soludum\' Yılın En İyi Bestesi Seçildi

Ünlü şarkıcı Emre Kaya’nın söz ve müziği kendisine ait olan ‘Aşk Diye Soludum’ adlı eseri Altın Palmiye’de yılın en iyi bestesi seçildi.

09.05.2017 09:55

Ünlü şarkıcı Emre Kaya'nın söz ve müziği kendisine ait olan 'Aşk Diye Soludum' adlı eseri Altın Palmiye'de yılın en iyi bestesi seçildi.

Bir milyon vatandaşın oylarıyla belirlediği 2017 Altın Palmiye Ödülleri, sahiplerini buldu. Ünlü şarkıcı Emre Kaya'nın söz ve müziği kendisine ait 'Aşk Diye Soludum' adlı eseri yılın en iyi bestesi seçildi. Yılın 3'üncü ödülünü alan Kaya geçtiğimiz Mart ayında, 'Yılın En İyi Pop Sanatçısı', Nisan ayında ise 'Yılın En İyisi Bestecisi' ödüllerini almıştı.

"Şarkının elde ettiği başarı sürpriz değil"

Halkın oylarıyla sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin belirlendiği ve çok sayıda ünlü davetlinin katıldığı Altın Palmiye töreni İstanbul'da yapıldı. Törenin sunuculuğunu Vatan Şaşmaz ve Ece Uzun üstlendi. İstanbul'da düzenlenen geceye, törene özel diktirdiği siyah-beyaz kostümü ile katılan Kaya, ödülünü aldıktan sonra geçtiğimiz şubat ayında çıkardığı 'Aşk Diye Soludum' adlı şarkısının elde ettiği başarının sürpriz olmadığını söyledi.

Tebrikleri kabul ederken duygulandı

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen ve bir milyon vatandaşların oylarıyla belirlediği Türkiye Altın Palmiye Ödülünü almanın kendisi için gurur kaynağı olduğunu belirten Kaya, tebrikleri kabul ederken duygu dolu anlar yaşadı. Kaya, Altın Palmiye Ödüllerinin, bu yıl 15 Temmuz Şehitlerine adanmasının da ayrı bir anlam ifade ettiğini, bu yüzden de bu ödülün ayrı bir anlamı olduğunu aktardı.

Şarkıyı eski eşi için bestelemişti

Yıllar önce ayrıldığı eşi ve halen menajerliğini sürdüren Gizem Demir için bestelediği eseri ile kalplere dokunan Emre Kaya, prestijli bir ödülün daha sahibi olmanın mutluluğunu yaşarken, onu ilk tebrik eden de eserin ilham kaynağı Gizem Demir oldu. Emre Kaya, şubat ayında çıkardığı ve "bırakıp gidenlere ithaf ediyorum" dediği single çalışması 'Aşk Diye Soludum' için bir de klip çekmişti. Ünlü yönetmen Gürcan Keltek tarafından 20 kişilik ekiple çekilen, aranjörlüğünü Selim Çaldıran'ın yaptığı klip, DMC etiketiyle yayınlanmıştı.

2009 yılında 'Yılın En İyi Bestecisi', Türkiye'nin en prestijli ödüllerinden Altın Kelebek'te 'En İyi Çıkış Yapan Sanatçı', 2015'te 'Yılın En İyi Bestecisi' ve 'Yılın En İyi Erkek Pop Sanatçısı' ödüllerinin sahibi olan Emre Kaya, 2016'nın EN'leri arasındaki yerini koruyarak, ikinci kez 2016'nın 'En İyi Erkek Pop Sanatçısı', yine ikinci kez 'Yılın En İyi Bestecisi' ödülünün sahibi olmuştu. Ünlü popçunun bu yılki üçüncü ödülü ise 'Aşk Diye Soludum' adlı bestesiyle geldi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Aşk Diye Soludum' Yılın En İyi Bestesi Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement