Aygün Aydın'dan, Mehmet Ali Erbil ifşası geldi: Arkadaşımın eteğinin altından elini sokmuştu - Son Dakika
Magazin

Aygün Aydın'dan, Mehmet Ali Erbil ifşası geldi: Arkadaşımın eteğinin altından elini sokmuştu

Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Aygün Aydın, şarkıcı Ece Ronay'a attığı mesajlar ifşa olan Mehmet Ali Erbil'in yıllar önce bir arkadaşını taciz ettiğini iddia etti. Instagram hesabından paylaşım yapan Aydın, "Yan masamızda otururken arkadaşımın eteğinin altından elini sokmuştu" sözlerini söyledi.

11.10.2021 08:44  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç şarkıcı Ece Ronay, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından paylaşımlar yaparak ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı ses kayıtlarını ve mesajlarını ifşa etti. Hakkındaki taciz iddialarını kesin bir dille reddeden Erbil'le ilgili ortalığı karıştıracak bir iddia da Aygün Aydın'dan geldi.

"ERBİL, ARKADAŞIMIN ETEĞİNİN ALTINDAN ELİNİ SOKMUŞTU"

Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı ve hamile kaldığı iddialarıyla gündeme gelen Aygün Aydın, mesajları ifşa olan Erbil hakkında çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Ronay'ın ifşalarından sonra Instagram hesabından Erbil'in fotoğrafını paylaşarak bir paylaşım yapan Aydın, "Bu adamın sapık olduğunu camiadaki herkes bilir. Lise yıllarında arkadaşımla Nişantaşı'nda kahve içerken yan masamızda oturup arkadaşımın eteğinin altından elini sokmuştu. İkimizde şok olmuştuk. Kız 3 gün kendini toplayamamıştı. Şimdi evli ve mutlu çok şükür bu yüzden isim vermeyeceğim. Ama bu ve benzeri insanları hayatımda çok gördüm. İnsanlar bu tipleri hep sıvazlar sonra dalga geçer gibi kadın haklarından söz ederler. İki yüzde insanlarla dolu toplumumuz ne yazık ki" dedi.

Aygün Aydın, Mehmet Ali Erbil'in yıllar önceki tacizini ifşa etti: Arkadaşımın eteğinin altından elini sokmuştu

ECE RONAY VE MEHMET ALİ ERBİL ARASINDA NE OLMUŞTU?

'Karpuz' isimli şarkısı ile popüler olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, Instagram hesabından "Bana durup dururken ağza alınmayacak derecede laflar söyleyip tehdit ettiği için bu paylaşımı yapmak zorundayım" diyerek Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ve ses kayıtlarını ifşa etti. Erbil ise "Ben mesaj atmadım. Ben klibinde oynadım, gençlere destek olmak istedim. Dün akşam beni evine davet etti. Ben çocuk muyum! Amacı belli... Asistanım 'Bu kız sizi kullanacak' diye beni uyardı. Adalet önünde hesaplaşacağız" diyerek taciz iddialarını reddetti.

Aygün Aydın'dan, Mehmet Ali Erbil ifşası geldi: Arkadaşımın eteğinin altından elini sokmuştu

Yaşananların ardından avukatıyla Çağlayan Adliyesi'ne giden Ronay, mahkemeye başvurarak Mehmet Ali Erbil hakkında iki ay süreyle tedbir kararı aldırdı.

Aygün Aydın'dan, Mehmet Ali Erbil ifşası geldi: Arkadaşımın eteğinin altından elini sokmuştu
Aygün Aydın\'dan, Mehmet Ali Erbil ifşası geldi: Arkadaşımın eteğinin altından elini sokmuştu

Son Dakika Magazin Aygün Aydın'dan, Mehmet Ali Erbil ifşası geldi: Arkadaşımın eteğinin altından elini sokmuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Mehmet Yavuz: arkadaşın eden ses vermedi peki. 121 60 Yanıtla Güneyli 01: Elleyen meşhur biri olunca ses vermemiştir.kuvvetle ihtimal.)) 87 29
  • Bulent Cebeci: bunların alayı aynı yolun yolcusu al birine vur ötekine 95 14 Yanıtla
  • divane divane: Dogru oldugu ne malum ? O kafede sadece kendilerimi vardi baska hic kimse yokmuydu. Ayrica öyle sere serpe oturmakta nedir? Insan biraz giydigine dikkat eder.. adamin yanina iyice sokulmuş şu hale bakin sanki altinda hic birsey yok .. rezil ! 12 10 Yanıtla
  • Menemen Gelemem: Yahu zamanında ellemesine müsade eden sizdiniz. Şimdi mi bunu söylemek aklınıza geliyor. Ellerken kahkaha atan sizdiniz değil mi? 11 7 Yanıtla
  • divane divane: Ortaligi iyice karistirmak icin biri daha cikti .. Dogru olsaydi şimdiye kadar çoktan duyulurdu , belliki Ronay 'la nişanlisinin arasi düzelsin diye ortaya böyle bir sey attilar. Hic inandirici gelmedi. Yan masa diyor , bu yan masa ne kadar yakin ki arkadasi o olayi yasamiş ve sesi hic çikmamis. ? M.A.E. eli o kadarda uzun degil ki hortum gibi uzansin ?? Ayrica o kafede hic mi insan yoktu ? Mutlaka birileri vardir . Mimse bu kadar rahat olamaz yani .. cok sacma .. 5 0 Yanıtla
  • Buse Aydın: Yıllar önce Mehmet Ali Erbil in direk yarışması vardı.Yarışan direkte en üste çıkmaya çalışıyordu.Pop star Aydan katıldı yarışmaya.Mehmet Ali kadını tutma ayağını kalçasını sıktı.Sürekli dokundu inanamadım.Hala düşündükçe dehşete düşerım 2 1 Yanıtla
  • Rıdvan Güneş: Yıllar önce diyorsun ozamana kadar nerdeydiniz şimdimi aklınız başınıza geldi 2 0 Yanıtla
  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement