Ayşe, Ali'nin Ofisini Bastı! - Son Dakika
Magazin

Ayşe, Ali'nin Ofisini Bastı!

Ayşe, Ali\'nin Ofisini Bastı!

Eski eşi Ali Taran'ın ofisini basan Ayşe Özyılmazel bugün özür diledi.

05.06.2012 10:25  Güncelleme: 22:04

Evlenme kararı aldıklarında herkesi şaşkına çeviren Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel, boşandıklarını açıklayınca da şok etkisi uyandırmıştı. Ama bu sefer olanlar, öncekilere taş çıkartır!

Ayşe Özyılmazel, boşandığı eşi Ali Taran'ın ofisini bastı ve camı çerçeveyi indirdi.

Ayrılığın ardından çok mutlu olduğunu söyleyen Özyılmazel, hafta sonu gittiği Çeşme'de de pek keyifliydi. Ama dün 16.00'da her şey bir anda kabusa döndü.

KÜFRETTİ, CAMI TAŞLADI

Posta'da yer alan habere göre Ayşe Özyılmazel, İstanbul'a gelir gelmez eski eşi Ali Taran'ın Levent'teki ofisini bastı. Taran'ın üzerine yürüdü ve "Hayatımı mahvettin" diye bağırıp küfretti. İddiaya göre Özyılmazel, hızını alamayarak ofisin camlarına taş bile attı.

Ali Taran geçen hafta gazetecilere "Mutsuzdum, boşandım ve rahatladım. Ayrılmış olmayı o kadar da dert etmiyorum. Keyfim yerinde" demişti.

ÇEVREYE VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN ÖTÜRÜ ÖZÜR DİLERİM

Ayşe Özyılmazel'se olayın ardından şöyle bir açıklama yayınladı:

Değerli arkadaşlar

Sanırım bir açıklama yapmam lazım. Hayatımda hiç bu tür bir açıklama yapmadığım için için lafa girmek zor. Bir halkla ilişkilerin ustalığıyla itina ile seçilmiş, yerinde cümleler kuramayabilirim, ancak samimiyetimden kuşkunuz olmasın.

Özetle; artık huzur arıyorum. Huzur aranınca bulunan bir şey midir; bilemiyorum. Ama hepimiz gibi arıyorum. Turp gibiyim desem abartıya girer. Elimden gelini yapıyorum. Duygusal olarak yorgunum, çok yorgunum.

Birilerinin davranışlarına kafa yormak yerine, enerjimi üzüntüye harcamak yerine çalışmak, üretmek istiyorum. Yazılacak şarkılarım, yazılarım, kitabım, yapılacak programlarım, konserlerim var.

Gözümün içine bakan şahane bir ekibim, inşallah önümde umutla beklediğim günlerim var.

Ancak bazen huzurumu bozacak hareketlerle karşılaşıyorum. Bu hareketlere anlam veremediğim için de sabrım taşabiliyor. Fazla zorlanırsa sabrın sonu gelebilir değil mi?

Eğer sabrımın taşması çevreye rahatsızlık verdiyse çevredeki insanlardan özür dilerim. Huzuru ararken, huzur kaçırmak olmaz.

Tek bir ricam var, beni rahat bıraksınlar. İsim vermeye gerek yok. Onlar kendilerini ve ettiklerini gayet iyi biliyorlar.

Ben de bildiğim şeyi yapayım, huzur içinde çalışayım, hayatımı yaşamaya devam edeyim. Beni anlayacağınıza o kadar eminimki...

ALİ TARAN- AYŞE ÖZYILMAZEL'İN HİKAYESİ

Ali Taran 21 yıllık eşi, oğlunun annesi Selam Ann Desmond'dan 14 Haziran 2011'de boşanmış, 1 Temmuz 2011'de Ayşe Özyılmazel ile evlenmişti

Kanser hastası Selma Ann Desmond 23 Kasım'da ölmüştü. Ayşe Özyılmazel ile Ali Taran 27 Nisan 2012'de boşandı.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Ayşe, Ali'nin Ofisini Bastı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement