Bodrum Açıkları '300 Spartalı'nın Devam Filminde - Son Dakika
Magazin

Bodrum Açıkları '300 Spartalı'nın Devam Filminde

Bodrum Açıkları \'300 Spartalı\'nın Devam Filminde

'300 Spartalı' filminin ikincisinin çekimleri, Yunan adaları ile Bodrum ve Gökova açıklarında çekildi.

17.06.2013 06:03  Güncelleme: 08:45

Tüm dünyada milyonlarca insanın izlediği '300 Spartalı' filminin ikincisinin çekimleri sona ermek üzere. 7 Mart'ta gösterime girecek olan filmin deniz üzerindeki savaş ve çatışma sahnelerinin çoğu; Yunan adaları ile Bodrum ve Gökova açıklarında çekildi.

FİLMDE 540 KİŞİLİK SET EKİBİ ÇALIŞTI

'300: Rise of an Empire' isimli filmin fragmanı geçtiğimiz günlerde görücüye çıktı. Yüzde 80'i stüdyo ve plato ortamında hazırlanan Hollywood yapımının deniz sahnelerinin Bodrum açıklarındaki adalarda çekilen bazı sahneleri, filmin fragmanında yer aldı . Deniz üstündeki savaş sahnelerinin çekimleri, 540 kişilik bir ekip tarafından gerçekleştirildi. Filmde; Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles'ın karşı karşıya geldiği savaş anlatılıyor. Filmin yönetmenliğini Noam Murro yapıyor. Filmin başrollerini ise Sullivan Stapleton, Rodrigo Santoro ve Eva Green paylaşıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bodrum Açıkları '300 Spartalı'nın Devam Filminde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement