'Büyük Aşk' Tek Celsede Bitti - Son Dakika
Magazin

'Büyük Aşk' Tek Celsede Bitti

\'Büyük Aşk\' Tek Celsede Bitti

Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel'in evliliği, bu sabah Bakırköy Adliyesi'nde tek celsede bitti.

27.04.2012 12:03  Güncelleme: 21:36

Geçtiğimiz Temmuz ayında ani bir kararla evlenmeye karar veren Ali Taran- Ayşe Özyılmazel çifti şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılık kararı aldı.

Çiftin boşanma davası bu sabah Bakırköy Aile Mahkemesi'nde görüldü. Taraflar tek celsede boşandı. Her iki taraf da birbirinden herhangi bir talepte bulunmadı.

Ayrılık kararının ardından Ayşe Özyılmazel şunları söyledi:

"Kalbimle çıktığım yolun sonuna aklımla geldim".

AYRILIKTAN 17 GÜN SONRA YENİDEN EVLENMİŞLERDİ

Özyılmazel ile Taran'ın geçtiğimiz yaz başlayan birlikteliğinin ardından Taran'ın eşi Selma Ann Desmond'a boşanma davası açması tartışmalara neden olmuştu.

Çiftin 21 yıllık evliliği 13 Haziran 2011'de son bulmuş bu boşanmadan 17 gün sonra, 1 Temmuz 2011'deyse Taran ile Özyılmazel, Bodrum'da Semiramis Pekkan'ın evinde hayatlarını birleştirmişti. Selma Ann Desmond ise 23 Kasım 2011'de hayata veda etmişti.

Ayşe Özyılmazel, Sabah Gazetesi'nde önceki gün evlilikle ilgili şöyle yazmıştı:

'EVLİLİK İYİ BİR ŞEYDİR ÇÜNKÜ...'

"Evlilik iyi bir şeydir çünkü; Herkesin ille de bir kez evlenmesi gerekir. Kendi kendine baksın görsün. Aile olmak güzeldir. Eğer yakalanabilirse güven duygusu harikadır. Çocuk yapılır. Çocuk yapmak herhalde şu dünyada yapılabilecek en iyi harekettir. Annen ve arkadaşlarının 'Şu kız da bir evlenemedi gitti, huysuz mu ne?' bakışlarından kurtulursun. Hep iki kişilik düşünürsün. Eğer mutluluğu yakalamışsan asla yalnız hissetmezsin. Diyeceğim şu ki; çift olmanın tadını çıkarın canlar."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

 

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Büyük Aşk' Tek Celsede Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement