Dizi Aşkı Gerçek Oldu - Son Dakika
Magazin

Dizi Aşkı Gerçek Oldu

Dizi Aşkı Gerçek Oldu

Aynı Dizide Başrol Oynayan Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol'un Dizide Yaşadıkları Aşk Gerçek Oldu.

29.06.2013 16:02

Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol'un dizi aşkları gerçek oldu. Birlikte başrolü paylaştıkları dizide imkansız aşk yaşayan ikilinin, geçen günlerde Çanakkale Küçükkuyu'da baş başa tatil yaptığı iddia edildi.

Milliyet'in haberine göre; gün boyunca denize girip güneşlenen Namal ve Çelikkol, akşam ise küçük bir balıkçı lokantasında yemek yedi. Etrafa aldırış etmeden tatilin keyfini çıkaran yeni aşıklar, iki gün kaldıkları Küçükkuyu'dan kendilerine ait otomobille ayrıldı.

GÖZLERDEN UZAK İKİ GÜN

Çelikkol'un yıllar önce oynadığı "Karadağlar" dizisinden bu yana her yaz Küçükkuyu'ya gittiği ve orada zaman geçirdiği öğrenildi. Yeni başlayan ilişkilerini kimsenin duymasını istemeyen çift, gazetecilerin uğramadığı bir yer olan Küçükkuyu'da gözlerden uzak harika iki gün geçirdi.

DENİZ ÇAKIR'I ALDATMIŞTI

Çelikkol, geçen günlerde "İffet" dizisinde tanışıp iki yıldır aşk yaşadığı oyuncu Deniz Çakır'la yollarını ihanet nedeniyle ayırmıştı.

İKİSİ İÇİN DE YENİ AŞK

Namal ise üç yıldır birlikte olduğu ve evlenecekleri konuşulan işadamı Başar Savur'la ilişkisini süpriz bir şekilde noktalamıştı. Güzel oyuncu, ayrılığın acısını Bodrum'da yaptığı tatille unutmaya çalışmıştı. Namal ve Çelikkol'un, yaşadıkları ayrılıkların ardından yakınlaştıkları ve yeni bir aşka yelken açtıkları konuşuluyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Dizi Aşkı Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement