Elazığlı Ahmet Karakuş'un Abdülhey'e Benzerliği Şaşırtıyor - Son Dakika
Magazin

Elazığlı Ahmet Karakuş'un Abdülhey'e Benzerliği Şaşırtıyor

Elazığlı Ahmet Karakuş, Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusu Kenan Çoban'a benzerliği yüzünden sokakta yürümekte zorluk çekiyor.

24.08.2014 14:13  Güncelleme: 15:16

Kurtlar Vadisi'nin sevilen oyuncusu Abdülhey'e (Kenan Çoban) benzeyen 42 yaşındaki 3 çocuk babası Ahmet Karakuş, sokakta yürürken fotoğraf çektirmek isteyenler ve dizi ile ilgili sorular sorulması nedeniyle zor anlar yaşıyor.

İNSANLARI İNANDIRAMIYOR

Elazığlı Ahmet Karakuş, Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusu Kenan Çoban'a benzerliğiyle dikkat çekiyor. Abdülhey diyerek yolunu çevirenler olduğunu anlatan Karakuş, bu benzerlikten memnun olsa da zaman zaman sıkıntı çektiğini söyledi. Hemşehrisi Kenan Çoban'a benzediğinden dolayı yolu çevrilen ve 'Ben o değilim' demesine rağmen insanların inanmadığını anlatan Karakuş, son zamanlarda kendisine diziden ayrılması ve yeni bölümlerde neler olacağı ile ilgili sorular geldiğini söyledi.

"SÜREKLİ FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN YANIMA GELİYORLAR"

Kendisinin PVC ustası olduğunu belirten Karakuş, şöyle konuştu: "Evli ve 3 çocuk babasıyım. Gündüzleri çalıştığım için akşamları ve hafta sonları sokağa çıkıyorum. Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncusu Abdülhey'e çok benzetiyorlar ve sürekli fotoğraf çektirmek için yanıma geliyorlar. Ben hepsi ile fotoğraf çektiriyorum ancak Abdülhey olmadığımı anlayınca çok şaşırıyorlar. Son zamanlarda Abdülhey'in diziden ayrılacağı ile ilgili duyumlar geliyor, izleyip göreceğiz. 12 yıla yakındır aynı dizide oynuyor biz seviyoruz. Bana da bir gün dizi veya film teklifi gelse o ekipte bulunmak isterim."

"İLGİDEN DOLAYI YÜRÜYEMİYORUM"

Fotoğraf çektirmek isteyenlerin sürekli dizi ile ilgili sorular sorduğunu dile getiren Karakuş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Elazığ'da bazen Gazi Caddesi'ne çıkıyorum, ilgiden dolayı yürüyemiyorum. Beni durduranlar sürekli, 'Bu bölümde ne olacak, bu bölümde ayrılacak mısın, Polat ağabey ne yaptı, sen ne zamana kadar buradasın, Polat ağabey ne zaman gelecek şeklinde sorularla karşılaşıyorum'. Kendilerine ben Abdülhey değilim dediğim zaman inanmıyorlar"

Elazığ'da ikamet eden Kenan Çoban'ın babası Cemal Çoban ile tanıştığını dile getiren Akkuş, kendisine karşı tepkilerin güzel olduğunu söyledi. Caddede yürüyen Ahmet Karakuş'un yanına gelen ve kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir vatandaş," Abdülhey olduğundan eminim. Ben öyle görüyorum. Değilse bile çok benzeri" diye ifade etti. Başka bir kişi ise, İstanbul'da yaşadığını ancak, orada değilde Elazığ'da Abdülhey ile karşılaşmanın kendisini için ayrı bir güzellik olduğunu dile getirdi.



Elazığlı Ahmet Karakuş\'un Abdülhey\'e Benzerliği Şaşırtıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Elazığlı Ahmet Karakuş'un Abdülhey'e Benzerliği Şaşırtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Ali: elazığdan ne çıkacaktı başka göğsümüzü kabartan bi bilim adamı mı 31 11 Yanıtla
    CAHİLE CEVAP: Elazığdan çıkan bilim adamlarını akademisyenleri bir araştır ondan sonra klavye başına geç Türk insanının hastalığı işte bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak 0 0 Turan_23: Elazığdan adam gibi adam çıkar. Sen hangi çiftliğin horozusun gardaş?Gakkoşlar diyarı yiğidin harman olduğu yerdir. Elazığ bilim adamıda çıkarttı, sanatçıda çıkarttı, siyasetçide çıkarttı. Biraz ayık ol. 0 0
  • malatyalı: normaldir elazığda herkez polat alemdar abdülhey benzemiş çokmu türkiyede en fazla takım elbiseyi Elazığlılar giyer polat alemdardan sonra patlama 10 katı yaptı sokakta yürüyen herkez polat alemdar zaten:) adamın cebinde 5 kuruşu yok takım elbiseyle geziyor gaykoşlar 17 8 Yanıtla
    KOFİGE CEVAP: Ulan dengesiz kofik Elazığlılar senin gibi gey değil GAKKOŞdur. Kimin ne giydiği nasıl dolaştığı seni neden gerdi. Birçok insan gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibisin git bir Elazığ sokaklarında gözlerini açarak gezin bak takım elbiseli kaç kişi caddede var iyi say 0 0 Turan_23: Hadi len koffik oradan, GaKKoşlar değince kalp ritimleriniz hızlanıyor KOFFİK seni 0 0 malatyalı: gördük alemdarınızı 2 kelimeyi 1araya getiremedi ropörtajda adam hayatında camera bile görmemiş bu kadar çok camera ilkkez gördüm diyor:)) 0 0 mali0023: elazığlıları çekememenin tipik örneği yazık aciz insan 0 0
  • diyarbakır: allah akıl fikir versin devlet büyüklerimiz boşu boşuna akıl hastanelerini belli başlı yerlerde yaptırmamış. 17 5 Yanıtla
  • aykutt: rahatsız oluyorsa benzemesin saçını 3 numara gestirsin sakalıda kazısın tamamdır 17 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement