Erdal Beşikçioğlu, 1 Yıl Zorunlu Uyuşturucu Tedavisi Görecek - Son Dakika
Magazin

Erdal Beşikçioğlu, 1 Yıl Zorunlu Uyuşturucu Tedavisi Görecek

Erdal Beşikçioğlu, 1 Yıl Zorunlu Uyuşturucu Tedavisi Görecek

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yaptığı uyuşturucu soruşturmasında, ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun bir yıl zorunlu uyuşturucu tedavisi almasına karar verildi.

25.08.2014 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şüphelilerin arasında ünlü oyuncuların da bulunduğu "uyuşturucu" soruşturması tamamlandı. Savcı, tamamladığı iddianameyi mahkemeye gönderirken "Behzat Ç." dizisindeki başrolüyle bilinen oyuncu Erdal Beşikçioğlu'na bir yıl zorunlu uyuşturucu tedavisi verdi.

Aralarında ünlü sanatçılarında olduğu şahıslara yönelik uyuşturucu ticareti yapmak, satmak, bulundurmak iddiasıyla geçtiğimiz aylarda yapılan operasyonla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılıkla Bürosu'nda görevli savcı Abdulvahap Yaren tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı.

5 YIL DENETİMLİ SERBESTLİK, 1 YIL TEDAVİ

Ankara Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede, Ayhan Berk Hakman, "Kaçak" dizisi oyuncularından Kağan Urgancıoğlu ve Fatih Katırcı, Ferhat Aktaş, Eray Başçoban, Selim Ünlü ve "Tatar Ramazan" dizisinde "Abdurahman Çavuş" rolünü oynayan Umut Karadağ, set ekibinden Salih Tolga Tosun, Görkem Türkeş şüpheli olarak yer aldı.

Savcı, soruşturma kapsamında sorgulanan ve 12 Haziran'da "Uyuşturucu kullanmıyorum" açıklamasını yapan sanatçı Erdal Beşikçioğlu'na 1 yıl zorunlu uyuşturucu tedavisi verdi. Savcı, iddianamede "şüpheliler" arasında saymadığı Beşikoğlu hakkındaki soruşturmayı 5 yıl süre ile erteledi. Beşikçioğlu, 5 yıllık denetimli serbestlik süresi içerisinde 1 yıl tedavi görecek. (Kaynak: t24)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Erdal Beşikçioğlu, 1 Yıl Zorunlu Uyuşturucu Tedavisi Görecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • hasan t..: Gezici zihniyeti işte 13 13 Yanıtla
  • leyla sonmez: gezi parkında en önde yuruyenlerdendi 10 15 Yanıtla
  • kötü örnek: TOPLUMA KÖTÜ ÖRNEK 12 10 Yanıtla
  • 10.KÖY: ama onlar çağdaş. . biz koyunuz. . onlar laik biz yobazız. . onlar ilerici biz gericiyiz. . onlar beyaz türk biz zenciyiz. . . onlar canlı yayında ülkesini ispiyonlar biz vatan hainiyiz. . ne acayip bir ülkedeyiz arkadaş. . 15 7 Yanıtla
  • gerçekler bunlar: topluma adam ve sanatçı diye sunulan bir gezikeş daha. . dahada beter olun. . 14 6 Yanıtla
  • gezi ruhu: arkadaslar istisnalar kaideyi bozmaz bir kişi yüzünden herkes mi suçlu bende her gün gezi parkındaydım bırakın uyuşturucuyu alkol bile kullanmadım herkesin tercihi ayrı olabilir fakat savunduğumuz düşünce aynıydı. . . 12 7 Yanıtla
  • YANLIŞ ÖRNEK: Bu adama sırf bunun için para veriliyor toplum zihniyetinde kötü örnek olmak için 10 7 Yanıtla
  • ne biçim adam bunlar: bu oyuncular içerisinde kötü örnekleri haber bile yapmayın 8 7 Yanıtla
  • İSYAN: BU HERİF BİR DE POLİS OYNUYORDU. 7 6 Yanıtla
  • fatih sezgin: tam bir su motoru 7 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement