Gülşen, kadın eşitliği için devrede! New York Times Meydanı'ndaki reklam panosunda yer aldı - Son Dakika
Magazin

Gülşen, kadın eşitliği için devrede! New York Times Meydanı'ndaki reklam panosunda yer aldı

Gülşen, kadın eşitliği için devrede! New York Times Meydanı\'ndaki reklam panosunda yer aldı

Spotify'ın müzik sektöründe kadın eşitliğini güçlendirmek için hayata geçirdiği EQUAL Müzik Programı'nın nisan ayı konuğu Gülşen oldu. Lolipop şarkısıyla adından söz ettiren şarkıcı Gülşen, New York Times Meydanı'ndaki dev reklam panosunda yer aldı. Bu haberi sosyal medya hesabından paylaşan Gülşen, "Merhaba, ben Gülşen! Şu an Times Square'deyim." ifadelerini not düştü.

22.04.2022 10:06  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lolipop şarkısıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Gülşen, sahne performansı ve kıyafetleriyle de adından söz ettirmeyi başardı. Şarkıcı son olarak sosyal medya hesabından New York'un ünlü meydanında gün boyu gösterildiği kareyi paylaştı.

"ŞU AN TIMES SQUARE'DEYİM"

Güçlü kadın seslerini bir araya getiren Equal müzik listesinin kapağını süsleyen Gülşen'in fotoğrafı New York'un ünlü meydanında gün boyu gösterildi. Gülşen, Spotify EQUAL Müzik Programı kapsamında New York Times Square Meydanı'ndaki dev dijital ekranda yer aldı. Mutluluğunu 1,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından duyuran ünlü isim, "gönderisine, "Merhaba, ben Gülşen! Şu an Times Square'deyim." ifadelerini not düştü.

Gülşen, kadın eşitliği için devrede! New York Times Meydanı'ndaki reklam panosunda yer aldı

KİMLER TIMES MEYDANI'NDA YER ALDI?

Son olarak Gülşen, sosyal medya hesabından New York Times Meydanı'ndaki reklam panosunda yer aldığını açıkladı. Daha önce ise Göksel, Hadise, Sibel Can, Hande Yener, Gülçin Ergül gibi isimler de reklam panosunda yer aldı.

BOŞANMA İDDİALARINA AÇIKLIK GETİRMİŞTİ

Çolakoğlu'nun ayrılık kararı almasının sebebinin Gülşen'in kıyafetleri olduğu konuşulsa da, ünlü müzisyen daha önce bu konuyla ilgili eşine destek vermişti.

Çolakoğlu, "Gülşen Hanım'ın kıyafetlerine karışmıyorum. Fikrimi tabii ki soruyor. Tasarımlarını çok beğeniyorum. Beğenmeyenlerin kendi zevkidir. Hakaret boyutuna erişmedikçe yapıcı eleştiriler olabilir. Ben şahsen çok beğeniyorum." ifadelerine yer vermişti.

Son Dakika Magazin Gülşen, kadın eşitliği için devrede! New York Times Meydanı'ndaki reklam panosunda yer aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Naci Kuru: Parasini ver sende reklam ol 3 0 Yanıtla

Advertisement