Hepsinin Burnu Kaf Dağında! - Son Dakika
Magazin

Hepsinin Burnu Kaf Dağında!

Hepsinin Burnu Kaf Dağında!

Yıldızların egolarıyla baş etmek çok ama çok zor! Son günlerde verdikleri röportajlarda kullandıkları ifadeler, kendilerini ne kadar beğendiklerini ve....

11.05.2013 06:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ROBERT DOWNEY JR.

Geçtiğimiz hafta Türkiye'de de vizyona giren 'Iron Man 3' filminin yakışıklı başrol oyuncusu Robert Downey Jr., Hollywood'un en kendini beğenmiş isimlerinden biri. Downey son röportajında, "Sanırım ben, olabilecek en iyi oyunculardanım. Elimi attığım her şeyde de çok başarılıyım" dedi.

NICKY MINAJ

Pop müziğin çılgın isimlerinden biri olan Nicky Minaj, kaprisleriyle tanınıyor. Minaj geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda kendisine "En iyi performansınız sizce hangisiydi?" diye soran gazeteciye, "Benim her performansım muhteşem. Her saniyem muhteşem bir performans" dedi.

KANYE WEST ÜNLÜ

rap'çi Kanye West, "Muhteşem sahne performanslarım var. Hayattaki en büyük mutsuzluğum bu kadar güzel bir performansı canlı canlı izleyememek" diyor.

LADY GAGA

Müzik dünyasına genç yaşına rağmen damga vuran Lady Gaga, bir sanatçı olarak kusursuz bir kabiliyete ve yeteneğe sahip olduğunu düşünüyor. Gaga, "İnanılmaz bir yeteneğim var. İnsanlar bana tapıyor" diyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hepsinin Burnu Kaf Dağında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement