Hürrem'in Gitmesinin Asıl Nedeni - Son Dakika
Magazin

Hürrem'in Gitmesinin Asıl Nedeni

Hürrem\'in Gitmesinin Asıl Nedeni

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, Meryem Uzerli konusuna son noktayı koydu.

01.06.2013 10:06  Güncelleme: 12:02

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran Meryem Uzerli olayını değerlendirdi.

MERYEM UZERLİ'NİN GİTMESİNİN ASIL NEDENİ…

Oyuncu Meryem Uzerli, rol aldığı dizinin setini bırakıp Almanya'ya döndü. Uzerli'nin "Tükenmişlik Sendromu" nedeniyle tedavi gördüğü, bu yüzden dizinin yapımcıları da dâhil kimseyle görüşmediği ortaya çıktı.

Bütün hafta boyunca ortaya birçok iddia atıldı. Sevgilisi Can Ateş'in ihaneti yüzünden gittiğini söyleyen de oldu, hiç Almanya'ya gitmediğini ve hasta olduğuna dair aldığı raporların kurmaca olduğunu söyleyen de… Bir başka iddia da Uzerli'nin rol arkadaşı Halit Ergenç bölüm başına 65 bin lira alırken, kendisine verilen 30 bin lirayı beğenmemesi… İşin aslı astarı nedir? Hangi iddia doğru?

Meryem'in bir daha gelmeyeceğini duydum. Bu sırada Can Ateş'in yaptığı açıklamaların da doğru olmadığı, dizinin yapımcısı Timur Savcı'nın yaptığı açıklamayla ortaya çıktı. İlk günden beri şunu söylüyorum; Can, Meryem ile evlenmezdi. Bugüne kadar Ebru Akel de dâhil tüm ilişkilerinde sonuç bu oldu. Hep evliliğin kıyısından dönüyor. Hem magazinin içinde olmak istemiyor hem de magazin figürleriyle birlikte oluyor. Koskoca işadamı magazinin göbeğine düştü. Ekonomi muhabirlerini tehdit edip magazine beni bulaştırmayacaksınız diyen adam, şimdi magazine tam sayfa röportaj veriyor. Bugüne kadar magazincilere hiçbir açıklama yapmayıp şimdi konuşmasını suçluluk psikolojisine bağlıyorum. Timur Savcı'nın dediğine göre Meryem Uzerli haziran ayında çalışmak istemiyorum demiş. Sette de sürekli bu tarz konuşmalar yaptığını söyleyen insanlar var. Almanya'ya dönmeden hemen önce ise sevgilisi Can Ateş ile tatildeydi. Zaten ne olduysa o tatilde oldu. Emin değilim sadece iddiada bulunuyorum ama bence çift teknede kavga etti. Bunun üzerine de hem iş yorgunluğu hem de aşk darbesi yüzünden Türkiye'yi terk etti. Sevgilisi de Türkiye'nin gündeminde olan bir kadın için "benim yüzümden bu duruma geldi" dememek için ilginç açıklamalar yaptı. Doktorların Meryem'i kendisiyle bile görüştürmediklerini söyledi. Ancak Ateş'in doktor raporu dediği şey bir pratisyenin verdiği rapormuş. Bence Meryem Can'la görüşmek istemiyor. Ama işin aslı astarı Meryem konuşunca ortaya çıkacak. Şu anda hepimiz onun peşindeyiz, ortaya çıkmasını bekliyoruz. Bakalım nasıl bir açıklama yapacak.

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hürrem'in Gitmesinin Asıl Nedeni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement