Sema Kızıl: Levent'ten Derhal Boşanmak İsyorum - Son Dakika
Magazin

Sema Kızıl: Levent'ten Derhal Boşanmak İsyorum

Sema Kızıl: Levent\'ten Derhal Boşanmak İsyorum

Uludağ Gazoz'un patronu Levent Kızıl ile boşanma davası süren Sema Kızıl, ''Boşanmak için eşim benden para istiyor, yoksa ben yarın boşanırım'' dedi.

22.09.2013 06:02  Güncelleme: 06:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

20 yıllık eşi işadamı Levent Kızıl'a geçtiğimiz yıl boşanma davası açan Sema Kızıl, önceki akşam Bebek'teki Luna Piena adlı balıkçıdaydı. Iki arkadaşıyla birlikte yemek yiyen Kızıl, kendisini aldattığı gerekçesiyle 10 milyon lira tazminat talep ettigi eşi hakkındaki soruları yanıtladı. Sema Kızıl, geçtiğimiz yaz sosyetik sevgilisi Elif Dürüst ile Bodrum'da görüntülenen Levent Kızıl'dan bir an önce boşanmak istedigini söyledi: "Levent, boşanmak için benden para talep ediyor. Yoksa ben yarın boşanırım. Benim için tek önemli olan kızım. Onu da bu süreçten uzak tutmaya çalısıyorum. Boston'da bir okula gidiyor. Levent, kiminle ne yapıyorsa yapsın, umrumda değil. Ben bu yaştan sonra bir şey yapacak değilim, sadece boşanmak istiyorum. 50 yaşından sonra kimi ne yapayım artık..."

"O HANIM KIZIMI ÜZMÜS"

GÜNAYDIN'a özel açıklamalar yapan Sema Kızıl; eşinin sevgilisi Elif Dürüst'e 1 milyon liralık tazminat davası açmasıyla ilgili de konuştu. Dürüst'te kendisi ve ailesi hakkında konuştuğu için dava açtığını söyleyen Kızıl, şöyle konuştu: "Benim için Levent'in kiminle ilişki yasadığı önemli değildi. Fakat ilişki yaşadığı kişi, kızım hakkında konuşup boşanmak için para istediğimi söyleyince olaylar değişti. Ben ve ailem uzun süredir iş hayatındayız. Kızım Serra benim için her şeyden değerli. O hanım gencecik kızım hakkında saçma sapan yorumlarda bulunmuş. Ayrıca Levent, kızımın gözü önünde onunla buluşup kızımı üzmüş."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sema Kızıl: Levent'ten Derhal Boşanmak İsyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement