'O Ses Türkiye' Finalistleri Doğum Günü Partisinde Buluştu - Son Dakika
Magazin

'O Ses Türkiye' Finalistleri Doğum Günü Partisinde Buluştu

\'O Ses Türkiye\' Finalistleri Doğum Günü Partisinde Buluştu

Televizyonda yayınlanan 'O Ses Türkiye' Yarışması'nın finalistleri, yarışmacılardan Mehmet Yenigün'ün doğum gününde bir araya geldi.

18.07.2012 13:44

Televizyonda yayınlanan 'O Ses Türkiye' Yarışması'nın finalistleri, yarışmacılardan Mehmet Yenigün'ün doğum gününde bir araya geldi. Antalya'nın Kemer İlçesi'nde, daha çok Rus turistlerin eğlendiği bir gece kulübünde 30'uncu yaşını kutlayan Yenigün, seslendirdiği şarkılarla dinleyenlere doyumsuz bir gece yaşattı.

'O Ses Türkiye'de yarışan Mehmet Yenigün ve Koray Polat ikilisinden Mehmet Yenigün'ü, doğum gününde birlikte yarıştığı arkadaşları Nurullah Çukan, Çağrı Emrah Yılmaz, Bora Gölbaşı yalnız bırakmadı. Gece kulübünün restoranında şarkı söyleyen Mehmet Yenigün, yarışmadan geriye dostluklarının kaldığını belirtti.

Mehmet Yenigün ve yanındaki 'O Ses Türkiye' finalistlerine daha sonra ünlü keman ustası Alexander Svaev de katılarak müzik ziyafeti verdi. Doğum gününde hep birlikte olmanın mutluluğunu dile getiren Mehmet Yenigün, "Önemli olan dostlukların kaybolmaması. Böyle güzel anlarda sevenlerinin, arkadaşlarının yanında bulunması. Bu yüzden bu gece benim için çok özel" dedi. - Antalya/ Kemer

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin 'O Ses Türkiye' Finalistleri Doğum Günü Partisinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement