Bu yaz sevgilisi Gökberk Demirci'yle evlenmesi beklenen Özge Yağız'dan şaşırtan açıklama geldi - Son Dakika
Magazin

Bu yaz sevgilisi Gökberk Demirci'yle evlenmesi beklenen Özge Yağız'dan şaşırtan açıklama geldi

Bu yaz sevgilisi Gökberk Demirci\'yle evlenmesi beklenen Özge Yağız\'dan şaşırtan açıklama geldi

Baba dizisinde Büşra karakterine hayat veren Özge Yağız, uzun zamandır Yemin dizisinde tanıştığı Gökberk Demirci ile beraber. Evlenme teklifi alan ve teklifi kabul eden Yağız, gelen evlilik soruları üzerine "Geçtiğimiz Eylül ayında evlilik teklifi aldım. Şu an evlilik düşünmüyorum." sözleriyle şaşırttı.

18.02.2022 11:45  Güncelleme: 01:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki gün Zorlu AVM'de görüntülenen Yağız'ın, 'Yemin' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Gökberk Demirci ile ne zaman evleneceksiniz? sorusuna beklenmedik yanıt verdi.

"ŞU AN EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUM"

Hakkında çıkan evlilik haberlerine cevap veren Özge Yağız, "Geçtiğimiz Eylül ayında evlilik teklifi aldım. Şu an evlilik düşünmüyorum. Çok iyi giden bir ilişkimiz var" demekle yetindi. Özge Yağız'ın bu açıklaması şaşkınlık yarattı.

ÖZGE YAĞIZ KİMDİR?

Özge Yağız nereli ve kaç yaşında; 10 Nisan 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Özge Yağız, 24 yaşında,1.69 boyunda, 52 kilo ve koç burcu.

Güzel oyuncunun Ezgi adında bir de kız kardeşi bulunuyor. Özge Yağız, Başkent İletişim Bilimleri Akademisi ve No 10 Studios'da oyunculuk eğitimleri aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında yayınlanan Adını Sen Koy ile yaşayan Yağız, 2019'da başrol karakteri olan Reyhan'a hayat verdiği Yemin dizisi ile adını daha çok duyurmasının ardından, 2020-2021 yılları arasında ekranlara gelen Sol Yanım dizisinde rol aldı. Şu sıralar 'Baba' adlı dizide boy gösteriyor.

GÖKBERK DEMİRCİ KİMDİR?

Gökberk Demirci kaç yaşında ve nereli; Gökberk Demirci, 20 Ekim 1989 yılında İzmit'te dünyaya gelmiştir. Aslen Adanalı'dır.

Cengiz Küçükayvaz tiyatrosunda oyunculuk dersleri almıştır. Oyunculuk kariyerine 2012 yılında yayınlanan Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisi ile adım atan Gökberk Demirci, şimdilerde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde Emir karakterine hayat vermektedir. Gökberk Demirci, 1.81 metre boyunda, 77 kilo ve Terazi burcudur.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Bu yaz sevgilisi Gökberk Demirci'yle evlenmesi beklenen Özge Yağız'dan şaşırtan açıklama geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement