Şöhret Hayatını Mahvetti - Son Dakika
Magazin

Şöhret Hayatını Mahvetti

Pippa Middleton, ablası Cambridge Düşesi Catherine nedeniyle yakaladığı şöhret yüzünden zor günler yaşıyor.

26.12.2011 06:03  Güncelleme: 08:37

İngiltere Prensi William ve Cambridge Düşesi Catherine'in düğünleri sırasında en az onlar kadar dikkat çeken bir isim daha vardı: Pippa Middleton... Tüm vücudunu saran nedime elbisesi sayesinde hızlı bir şöhrete kavuşan ve bir anda İngiltere'nin en popüler bekar kadını olan Middleton, aniden gelen şöhret yüzünden zor günler yaşıyor.

KRALİÇE KORKUSU...

Ablasının imajını korumak için eski rahat ve eğlence dolu hayatından vazgeçmek zorunda olan Middleton, arkadaş çevresinden eğlence tarzına kadar neredeyse tüm hayatını baştan kurmak zorunda kaldı. İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in sert mizacından çok korkan Pippa, popülaritesi yüzünden değişen hayatından şikayet ediyormuş!

GİYSİLERİ DEĞİŞTİ

Bir dönem aşırı dekolte ve mini giysiler giyen Middleton, her frikikli fotoğrafının gazetelerde yayınlanması yüzünden giyim tarzını da değiştirdi. Çok daha muhafazakar giysiler giymeye başlayan Middleton, bikinili poz da vermemeye çalışıyor.

SEVGİLİSİ DE TERK ETTİ!

İngiliz sosyetesinin en popüler kadınlarından biri olması Middleton için çok da büyük bir şans değil. Erkeklerin aşırı ilgisi nedeniyle evlilik planları yaptığı Alex Loudon tarafından terk edilen Middleton, aşk acısı yaşıyormuş!

KONTROL ALTINDA

İngiltere Kraliçesi'ninin ağır ve sert tepkileri Middleton için tam bir kabus oldu. Eskiden podyuma da çıkan Middleton, artık kardeşine ve sarayın danışmanlarına danışmadan dışarı adım bile atamıyor!

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Şöhret Hayatını Mahvetti
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Şöhret Hayatını Mahvetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement