Arif Susam kolları sıvadı hem şarkılarını söyledi, hem de çömlek yaptı - Son Dakika
Magazin

Arif Susam kolları sıvadı hem şarkılarını söyledi, hem de çömlek yaptı

Arif Susam kolları sıvadı hem şarkılarını söyledi, hem de çömlek yaptı Taverna müziğinin sevilen ismi Arif Susam, geldiği Bilecik'te kolları sıvadı çömlek ustalığa el attı.

24.02.2021 11:11  Güncelleme: 12:24

Arif Susam kolları sıvadı hem şarkılarını söyledi, hem de çömlek yaptı

BİLECİK - Taverna müziğinin sevilen ismi Arif Susam, geldiği Bilecik'te kolları sıvadı çömlek ustalığa el attı. Hem şarkılarını söyleyen, hem de çömlek yapan Arif Susam ilgi odağı oldu.

Taverna müziğinin sevilen ismi Arif Susam, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin'in daveti üzerine ilçeye geldi. Başkan Tekin ile birlikte Bozcaarmut Göleti'ni gezen Arif Susam buz tutan gölete hayran kaldı. Ardından ilçe merkezinde tarihi Soydan Boza'da soda ve pazarcık helvası ikram edilen Susam, hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çömlek tezgahına geçti

Ardından ilçeye bağlı ve çömlekleri ile meşhur Kınık Köyü'ne geçen Arif Susam, çömlek tezgahına oturdu. Burada kollarını sıvayan Susam, kendisine verilen topraktan harç ile hem şarkılarını söyledi, hem de çömlek yaptı. Buradakileri ilgi odağı Susam, bu günü hiç uyutmayacağı söyledi. Pazaryeri'ne ilk defa geldiğini, hakikaten güzel doğa harikası bir yer olduğunu vurgulayan Susam, herkesin bu güzelliği görmesini söyledi.

Arif Susam kolları sıvadı hem şarkılarını söyledi, hem de çömlek yaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Arif Susam kolları sıvadı hem şarkılarını söyledi, hem de çömlek yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement