'Tolga, Sen Gerçek Misin?' - Son Dakika
Magazin

'Tolga, Sen Gerçek Misin?'

\'Tolga, Sen Gerçek Misin?\'

FOX ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizi "Bir Aşk Hikayesi" ilginç hikayesiyle Salı günlerinin yeni fenomeni olmaya aday.

12.04.2013 15:00

Genç oyuncu kadrosu ve sıra dışı konusuyla ilgi çeken dizideki Pop Star Tolga, çılgın aşık halleri ve yakışıklılığıyla genç kızların yeni gözdesi oldu.

"Bir Aşk Hikayesi" nin tanıtımı için Tolga'nın üniversitede verdiği sürpriz konser üniversiteli gençleri de şaşırttı. Konsere damgasını vuran olay, genç bir kızın oyuncuya "Tolga, sen gerçek misin? " demesiydi.

Doğru, aslında Tolga gerçek değildi ama Tolga rolüyle ekrana gelen Yamaç Telli hem sesiyle hem görüntüsüyle tamamen gerçekti. Hacettepe Üniversitesi Ankara Konservatuarı Opera bölümünde eğitim gören Yamaç Telli, 2003 yılında kurduğu "51promil" adlı grubuyla üniversiteli gençlere duygusal anlar yaşattı.

Dört yaşında piyano çalmaya başlayan Yamaç Telli, aynı zamanda lise yıllarından beri profesyonel olarak müzikle uğraşıyor. Türkiye'nin önemli müzik yarışmalarında dereceleri de olan genç oyuncu kendi bestelerini seslendirdiği süpriz konserde müzik alanunda da iddialı olduğunu gösterdi.

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin 'Tolga, Sen Gerçek Misin?' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement