Ünlü Bilardocu Saygıner Talk Show Hazırlığında - Son Dakika
Magazin

Ünlü Bilardocu Saygıner Talk Show Hazırlığında

Ünlü Bilardocu Saygıner Talk Show Hazırlığında

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir açılışa katılan milli bilardocu Semih Saygıner, talk show hazırlığında olduğunu açıkladı.

22.12.2012 21:59

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir açılışa katılan milli bilardocu Semih Saygıner, talk show hazırlığında olduğunu açıkladı.

Bodrum'da bulunan Midtown Alışveriş Merkezi'nde bilardo salonu açıldı. Açılış dolayısıyla düzenlenen törene Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Ortakent Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, AK Parti ilçe Başkanı Yılmaz Algül, ünlü bilardo şampiyonu Semih Saygıner ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışın ardından salona geçen Kaymakam Gödekmerdan, Ortakent Belediye Başkanı Şahbaz ve AK Parti İlçe Başkanı Algül bowling oynadı. Milli Bilardocu Semih Saygıner de, misafirlere bilardo şovu yaptı. Esprileri ile bilardo şovuna renk katan Saygıner, yaptığı hareketler ile büyük alkış topladı. Arada ufak kazaların da yaşandığı nefes kesen etkinliğin sonunda Saygıner, bilardo masasına uzanan bir kadının üstünden bilarda şov yaptı.

SAYGINER'DEN BÜYÜK SÜRPRİZ

Şov sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Saygıner, talk show hazırlığı içinde olduğunu belirterek, "Masamda Birikmiş Hikayeler adı altında, bilardo masasının etrafında olacak bir şov hazırlıyorum. Burada ise yapacağım şovdan küçük bölümler oynadım. Yaşadığım hikayeleri Masamda Birikmiş Hikayeler altında derleyip, stand-up gibi olmayacak ama talk show gibi hayatımda yaşadığım ilginç anları anlatacağım ve hem bilardo oynayacağım hem de anılarım anlatacağım. Gösterilerim komedi şeklinde olacak" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ünlü Bilardocu Saygıner Talk Show Hazırlığında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement