Yahşi Cazibe Bitiyor - Son Dakika
Magazin

Yahşi Cazibe Bitiyor

Yahşi Cazibe Bitiyor

'Yahşi Cazibe'nin yapımcıları final yapma kararı aldı. Herkes nedenini merak ediyor.

24.05.2012 06:03  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelerek vatandaşlık almaya çalışan bir kadının hikayesini anlatan Yahşi Cazibe dizisi sona eriyor.

atv'nin sevilen dizisi 'Yahşi Cazibe', dört bölüm sonra ekranlara veda ediyor. İddialara göre dizinin bitiş nedeni, başrol oyuncusu Aslıhan Gürbüz'ün sona eren sözleşmesini yenilemek istememesi. Bu yüzden de, dizide Azeri asıllı 'Cazibe' karakterini canlandıran Gürbüz'ün, final bölümünde olmayacağı konuşuluyor.

Ancak yapımcı Ali Gündoğdu bu iddiayı yalanladı. Yapımcı şöyle konuştu: "Biz dizinin final yapacağına Ocak ayında karar verdik. Dolayısıyla bitiş nedeni Aslıhan değil. Kaldı ki diziyi devam ettirmek istesek, başka bir oyuncuyla da çalışabilirdik. Sonuçta bu tarz projeler sadece oyuncu değil bir ekip işidir."

Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz ve Hande Katipoğlu'nun oynadığı Yahşi Cazibe, 2010 yılında yayınlanmaya başlamıştı.

Yahşi Cazibe dizisinin ayrıca oyuncularının başka projelerde yer almak istediği için bitirildiği öğrenildi. Dizinin 93. bölümde final yapacağı açıklandı.

Dizinin başrol oyuncusu Hakan Yılmaz, "Bugün Yahşi Cazibe'nin son bölümünü çekiyoruz. Bu uzun maratonda çok eğlendik. Başta yapımcımız Ali Gündoğdu, yazarımız Gani Müjde, yönetmenimiz Bora Onur, oyuncu arkadaşlarıma ve teknik ekibe çok çok teşekkür ederim" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yahşi Cazibe Bitiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement