Yeğeniyle Yasak Aşk Yaşadığı Ortaya Çıkan Murat Başoğlu, Eski Eşiyle Görüntülendi - Son Dakika
Magazin

Yeğeniyle Yasak Aşk Yaşadığı Ortaya Çıkan Murat Başoğlu, Eski Eşiyle Görüntülendi

Yeğeniyle ilişki yaşadığı bilirkişi raporuyla kanıtlanan Murat Başoğlu, boşandığı eşi Hande Bermek ile görüntülendi. İkilinin birlikte görüntülenmeleri görenleri şoke etti.

09.03.2018 14:05  Güncelleme: 14:06

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, 'hayasızca hareketlerde bulunmak' suçundan hakkında soruşturma başlatılan sunucu Murat Başoğlu ile eşi Hande Bermek geçen yıl, Kuşadası Adliyesinde boşandı. İkilinin birlikte görüntülenmesi şoke etti.

YANLARINDA AVUKAT DA VARDI

Duymayan Kalmasın programının haberine göre; Murat Başoğlu ve Hande Bermek uzun bir süre sonra birlikte görüntülendi. Murat Başoğlu ile Hande Bermek, Bodrum'daki bir mekanda avukatları Fatih Volkan ile birlikteydi. Bugün duruşması görülecek olan Murat Başoğlu'nun, yurtdışına çıkış yaşadığının kaldırılması için avukatıyla görüştüğü öne sürüldü. Murat Başoğlu'nun yasak kalkması haline yurtdışına yerleşeceği konuşuluyor.

Yeğeniyle Yasak Aşk Yaşadığı Ortaya Çıkan Murat Başoğlu, Eski Eşiyle Görüntülendi

"OĞLUMUZ İÇİN HER ZAMAN BİR ARAYA GELİRİZ"

Murat Başoğlu çıkan bu haberden sonra şu açıklamayı yaptı: "Bugün mahkemem var. Avukatımız da bizimleydi. 14 yaşında bir çocuğumuz var. Oğlumuz için her zaman bir araya geliriz."

YÜZ TANIMA SİSTEMİYLE KANITLANMIŞTI

Öte yandan geçen yaz Bodrum'da teknede uygunsuz halde görüntülenen Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu, Türk magazin tarihinin en yüz kızartıcı skandalına neden oldu. İkili hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianame geçen günlerde tamamlandı. Ayrıntıların mide bulandırdığı iddianamade, çiftin yüzlerinin yüz tanıma sistemiyle teyit edildiği yazdı.


Yeğeniyle Yasak Aşk Yaşadığı Ortaya Çıkan Murat Başoğlu, Eski Eşiyle Görüntülendi

Son Dakika Magazin Yeğeniyle Yasak Aşk Yaşadığı Ortaya Çıkan Murat Başoğlu, Eski Eşiyle Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Numbia: Yahu git güneydoğuya kuzenleri evlendiriyorlar, berdel vs zaten bambaşka bir durum. Sizin kafalar hala bunda, az kafanızı soktuğunuz yerden çıkarın da bir bakın neler oluyor bitiyor ülkede. 1 14 Yanıtla
    .....: kuzenle evlenilir nikah düşüyor yiğenle evlenilmez nikah düşmüyor... 4 0 Amed li : Yeğen ile kuzen aynımı be bilgisiz insan? Yüce yeğen ile evliliği yasaklamış ama kuzende herhangi bir yasak yok. Bilginize. 2 0 Numbia: Akraba seviciler toplanmış çığırtkanlık yapıyor. 0 2 Ahmed li: Bizim için önemli olan Allah ın kurallarıdır fanilerin değil. 1 0
  • Acaba Diyorum : kadın bu olayı hazmetmişse onda da bi karışıklık var demektir 13 1 Yanıtla
  • toni montana : yatacak yerleri bile yok 8 2 Yanıtla
  • .....: bu kadın hala bununla görüşüyor ya hayret oda aynı miğdesiz.. 7 1 Yanıtla
  • ÇIKMIŞ PİYASAYA: Ne kadar aşağılık ve karaktersizsin 7 0 Yanıtla
  • ali aşı: sapkın suretler... 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement