Zülfü Livaneli Ödemiş'te Konser Verdi - Son Dakika
Magazin

Zülfü Livaneli Ödemiş'te Konser Verdi

Zülfü Livaneli Ödemiş\'te Konser Verdi

Ünlü sanatçı Zülfü Livaneli, İzmir'in Ödemiş ilçesinde konser verdi.

27.10.2012 00:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Zülfü Livaneli, İzmir'in Ödemiş ilçesinde konser verdi. Livaneli, "Kurban Bayramı da bizimdir Cumhuriyet Bayramı da. Bunları ayrılık aracı yapmak isteyenlere izin vermeyelim" dedi.

Ünlü sanatçı Zülfü Livaneli, Eylül ayında 'kurtuluş etkinlikleri' çerçevesinde yapılması gerekirken şehit haberleri nedeniyle 26 Ekim'e ertelenen konserde Ödemişlilerle bir araya geldi. Saraçoğlu Stadyumu'ndaki konseri Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin'in yanı sıra, ilçeye bağlı 5 beldenin belediye başkanları, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam ve çok sayıda Ödemişli izledi. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konser boyunca kendisine eşlik eden Ödemişlilere övgüler yağdıran Livaneli, "Ödemiş'te de benim parçalarımla büyüyen aydınlık insanların varlığı beni çok sevindirdi" dedi.

Livaneli, bayramların bir ulusun en sevinçli günleri olduğunu belirterek, "Dini bayramlar da bizimdir milli bayramlar da Kurban Bayramı da bizimdir Cumhuriyet Bayramı da. Bunları ayrılık aracı yapmak isteyenlere izin vermeyelim" dedi.

Konserin sonunda sahneye çıkan belediye başkanları ile vatandaşlara seslenen Livaneli, değiştirilmek istenen yerel yönetimler yasasını de eleştirerek, yerinden yönetimin demokrasinin önemli özelliklerinden biri olduğunu söyledi. Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin de belde belediyeleri ile birlikte Ödemiş ve çevresini en demokratik şekilde yöneteceklerini söyledi. Başkan Keskin, Ödemiş anısına Livaneli'ye efe heykeli biblosu hediye etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Zülfü Livaneli Ödemiş'te Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement