Lancia'da TL Devri Başladı - Son Dakika
Otomobil

Lancia'da TL Devri Başladı

Lancia\'da TL Devri Başladı

Yeni Delta 58 bin 880 TL'den başlayan fiyatıyla dikkat çekiyor!

14.04.2012 14:12  Güncelleme: 14:11

Aylık 834 TL Taksitli ve % 0 Faizli Lancia Delta'ya Özel Kredi Kampanyası!

Lancia Türkiye, Nisan ayı başından itibaren tüm fiyatlarını Euro'dan TL'ye çevirerek değiştirirken, Koç Fiat Kredi desteğiyle devam eden kredi kampanyasıyla üstün satın alma fırsatları sunmaya devam ediyor. Nisan ayı içinde 58 bin 880 TL'den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çeken Yeni Lancia Delta modeli için Lancia Finans aracılığıyla aylık 834 TL'lik geri ödemelerle 24 ay vadeli ve % 0 faizli kredi kullanma imkânı sunuluyor.

Lancia bayilerinde yerini alan yeni Delta, 1.6 litre 120 HP Multijet turbo dizel ve 1.4 litre 140 HP'lik benzinli motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor. Yeni Lancia Delta'nın 1.6 litrelik Multijet dizel motor seçeneğinde ise Selectronic otomatik şanzıman isteğe bağlı olarak satın alınabiliyor.

Tofaş çatısı altında yer alan Lancia Türkiye, bir yandan Nisan ayından itibaren fiyatlarını Euro'dan TL'ye çevirerek dikkatleri üzerine çekerken bir yandan da yenilenen Lancia Delta modeli için kredili alım kolaylıkları sunan Nisan ayı satış kampanyasıyla ön plana çıkıyor. Nisan ayı başından itibaren 58 bin 880 TL'den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatına sahip yeni Lancia Delta'yı tercih edecek müşterilere, Koç Fiat Kredi çatısı altındaki Lancia Finans'tan aylık 834 TL'lik taksitlerle 24 ay vade ve % 0 faiz oranı avantajıyla kredi kullanma imkânı sunuluyor.

Lancia bayilerinde yerini alan yeni Delta, 1.6 litre 120 HP Multijet turbo dizel ve 1.4 litre 140 HP'lik MultiAir benzinli motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor. Yeni Lancia Delta'nın 1.6 litrelik Multijet dizel motor seçeneğinde ise Selectronic otomatik şanzıman isteğe bağlı olarak satın alınabiliyor. Yenilenen Lancia Delta'da 6 havayastığı, Absolute Handling System, LED aydınlatma teknolojili ön ve arka farlar, çift bölgeli otomatik klima, direksiyondan kumandalı MP3'lü radyo-CD çalar, krom dış pencere çerçeveleri, deri & Alcantara koltuk döşemesi, elektrikli katlanabilir ve ayarlanabilir ısıtmalı yan dikiz aynaları, viraj içi aydınlatan ön sis farları, karartılmış arka yan camlar, deri direksiyon ve vites topuzu, soğutuculu ön kol dayama, kayak bölmeli arka kol dayanağı, kaydırılabilir/katlanabilir arka koltuk ve 16 inçlik hafif alaşımlı jant gibi ekipmanlar standart olarak sunuluyor. Yeni Lancia Delta, B-Colore gövde rengi Tekno Paketi, Görüş Paketi, Güvenlik ve Konfor Paketi gibi kişiselleştirmeye imkân veren farklı donanım seçenekleriyle de satın alınabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Lancia'da TL Devri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement