Yeni Outlander Türkiye'de Satışa Sunuldu - Son Dakika
Otomobil

Yeni Outlander Türkiye'de Satışa Sunuldu

Yeni Outlander Türkiye\'de Satışa Sunuldu

2012 yılı Cenevre Otomobil Fuarı'nda konsepti tanıtılan Yeni Mitsubishi Outlander'ın Türkiye satışlarına Ekim ayında başlandı.

15.10.2013 12:00

Mükemmel tasarımı, üstün güvenlik özellikleri, yakıt ekonomisi, çevre duyarlılığı, sürüş performansı ve konforu ile ön plana çıkan Yeni Outlander, 2.0L MIVEC motor ve CVT şanzımana sahip. 150 PS maksimum güce ve 195 Nm torka sahip olan Yeni Outlander şehiriçi ortalama 6,7 l/100 km yakıt tüketimi ile sw oldukça iddialı.

155 g/km karbon salımı ile de çevreye son derece duyarlı olduğunu kanıtlıyor.

Yeni Mitsubishi Outlander güvenlikte birinci

Üstün donanım özelliklerinin yanı sıra mükemmel güvenlik özellikleri ile Mitsubishi Outlander dikkatleri üzerine çekiyor. RISE gövde yapısı, ASTC, 7 adet SRS hava yastığı, HSA (Yokuş kalkış destek) gibi üstün güvenlik özelliklerini bir arada sunan Yeni Outlander EuroNcap'ten 5 yıldız aldı. Yeni Outlander Euro NCAP değerlendirme testlerinden "Safety Assist" değerlendirmesinde %100 alan sınıfındaki tek araç oldu. Japonya NCAP'te ise en güvenli araç ödülünü aldı.

Yeni Mitsubishi Outlander Auto Stop&Go sistemi ile yakıt ekonomisi sağlıyor

"Auto Stop&Go' teknolojisi ile donatılan Yeni Outlander, bu sistem sayesinde çevreyi korurken üstün yakıt ekonomisi sunuyor. Yoğun trafikte beklerken veya kırmızı ışıkta durulduğunda bu sistem motoru otomatik olarak durduruyor ve yakıt sarfiyatını minimuma indiriyor. Elektronik kontrol edilen 4 çeker sistemi ile donatılan Outlander'da eco, auto ve lock olmak üzere üç sürüş modu bulunuyor. Ekonomik sürüş destek sistemi sayesinde de maksimum ekonomi sağlıyor. Ayrıca rakiplerine göre hafifliği ile ön plana çıkan Outlander, bu sayede yakıt tüketimini de daha aza indiriyor.

Yeni Mitsubishi Outlander maksimum konfor sunuyor

Yeni Outlander "Instyle" donanım paketi ile premium bir aracın sahip olacağı tüm özellikleri standart olarak sunuyor. Üçüncü sıra koltuklar ile 7 koltuklu Outlander'da geri görüş kameralı dokunmatik geniş ekran 9 hoparlörlü 710W Rockford Fosgate Müzik sistemi, sunroof, 18" alaşımlı jantlar, çift bölgeli dijital klima, Xenon farlar&far yıkama, ısıtmalı deri koltuklar (siyah ve bej seçenekli), anahtarsız giriş ve çalıştırma (start/stop), Bluetooth, elektrikli açılır/kapanır bagaj kapağı, hız sabitleyici gibi üst sınıf özellikleri standart olarak sunuluyor.

Ekim ayından itibaren Türkiye'de de satışa sunulan Outlander'ın tavsiye edilen perakende satış fiyatı 111.950 TL olarak açıklandı.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Yeni Outlander Türkiye'de Satışa Sunuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement