2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Politika

2014 Yerel Seçim Sonuçları

2014 Yerel Seçim Sonuçları

CHP İl Başkanı Selim Karakaş, Bartın’ın Amasra ilçesinde belediye başkanlığını adayları Emin Timur'un kazandığını bildirdi.

30.03.2014 22:11

CHP İl Başkanı Selim Karakaş, Bartın'ın Amasra ilçesinde belediye başkanlığını adayları Emin Timur'un kazandığını bildirdi.

Karakaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oy sayım sonucunda adayları Timur'un 4 bin 66 seçmenden 2 bin 219 oy aldığını belirtti.

Karakaş, adayları Emin Timur'un Amasra'nın yeniden belediye başkanı olduğunu söyledi.

Emin Timur'un öz geçmişi

20 Ocak 1963 de Bartın'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Amasra'da, liseyi İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nde, yüksek öğrenimini de 1986 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde tamamladı. Ekonometri Anabilim dalında yüksek lisans yaptı. Doktorasını tez aşamasında bırakan Mehmet Emin Timur, Yüksek lisans ve doktora çalışmaları sırasında Kamu İktisadi Teşebbüsleri ve Özelleştirme, Türkiye'de inşaat sektörü ve konut, fiyat istatistikleri, yatırım projelerinin yönetimi, 24 Ocak kararları ile ilgili seminer çalışmaları yanı sıra taşkömüründe verimlilik üzerine çalışmalarda bulundu. Özel sektörde denetim uzmanlığı, Amasra'da spor kulüpleri ve sivil toplum örgütlerinde çeşitli görevlerde bulundu. 2004 seçimlerinde CHP'den Amasra Belediye Meclis Üyesi seçildi. Evli ve 2 çocuk babası Mehmet Emin Timur, Amasra'da 170 yıllık aile mesleği olan fırıncılık yapmaktadır.Akı - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement