2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Politika

2014 Yerel Seçim Sonuçları

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, İstanbul'un Kağıthane ilçe belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre adayları Fazlı Kılıç'n kazandığını bildirdi.

31.03.2014 01:03

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, İstanbul'un Kağıthane ilçe belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre adayları Fazlı Kılıç'ın kazandığını bildirdi.

İlhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerine gelen sonuçlara göre, adayları Fazlı Kılıç'ın oyların yaklaşık yüzde 54'ünü aldığını söyledi.

Resmi olmayan sonuçlara göre, Kılıç'ın yeniden Kağıthane Belediye Başkanı olduğunu belirten İlhan, "Beklediğimiz bir oy oranı. Yüzde 55 bandında bir oy bekliyorduk. Milletvekili seçimine yakın bir oy oran hesaplıyorduk ve aldık. Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Oylarımız, geçen döneme göre yüzde 10 arttı. Bu bize mutluluk veriyor" diye konuştu.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da sonuçtan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İyi bir sonuç var ortada. Hayırlı olsun inşallah. Kağıthane'nin değişimi ve gelişimi devam edecek. Tüm Kağıthaneliler'e teşekkür ediyorum" dedi.

Kılıç'ın özgeçmişi

Fazlı Kılıç, 1958'de Erzincan'da doğdu. İstanbul İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi'ni bitiren Kılıç, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde Muhasebe Denetim Uzmanlığı Programı'nı tamamladı.

AK Parti Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Kılıç, 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde Kağıthane Belediye Başkanlığı'nı kazandı. Evli olan Kılıç'ın, 4 çocuğu bulunuyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement