Bakan Bozdağ: Yargı Bunun Hesabını Mutlaka Soracaktır - Son Dakika
Politika

Bakan Bozdağ: Yargı Bunun Hesabını Mutlaka Soracaktır

Adalet Bakanı Bozdağ, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesine ilişkin "Bu görüşmeleri kayda alanlar da servis edenler de alçaktır, haindir." dedi.

28.03.2014 20:46  Güncelleme: 20:43

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesine ilişkin, "Bu görüşmeleri kayda alanlar alçaktır, haindir, bu kayıtları servis edenler de haindir, alçaktır. Emin olun, onlardan bunun hesabını yargıda soracağız, yargı bunun hesabını mutlaka soracaktır" dedi.

Bozdağ, Yozgat'ın Saraykent ilçesinde partisince düzenlenen mitingde, 30 Mart'taki seçimlerin, yerel seçim olmaktan çıktığını söyledi.

Türkiye'nin önünü kesmek için gayret gösterenlerin olduğunu belirten Bozdağ, "Bu seçimin boyutları yerel seçim olmayı çoktan geçti. Şu anda olup bitenlere baktığınız zaman Türkiye'de neler yapılmak istendiğini, nelerin planlandığını siz bizden daha iyi görüyorsunuz. Büyük Türkiye'nin önünü kesmek için, her yerde sözü, her yerde gözü, her yerde eli, kudreti olan bir Türkiye'yi yok etmek için büyük gayretler verenler var. Dışarıdan içeriden bir kısım medya, bir kısım sermaye, Ankara'daki kirli odaklar, birtakım güç odakları ve dışarıdan birtakım ülkeler, örgütler el ele vermişler, Türkiye'de Tayyip Erdoğan'lı Türkiye'nin önünü kesmek istiyorlar" diye konuştu.

"Gezi sürecidir, 17 Aralık sürecidir, bir dizi komplo başlatıldı" diyen Bozdağ, şunları söyledi:

"Şimdi dün de gördünüz, bazı kasetler yeniden ortaya sürülüyor, nedir o? Türkiye'nin güvenlik birimleri bir araya geliyor, Suriye'den Türkiye'ye dönük tehlikeleri, riskleri, tehditleri değerlendiriyor, Türkiye'nin alacağı tedbirler ne ise onun üzerinde duruyor. Biz, bunları niye konuşuyoruz, ülkemizin güvenliği için, sınırlarımızı korumak için, milletimizi, devletimizi korumak için ama birileri kalkıyor, ülkenin bu en mahrem görüşmelerini servis ediyor, dünyaya ilan ediyor. Bakın buradan bir kez daha söylüyorum; değerli Saraykentli kardeşlerim, biz, bu ülkenin güvenliği için, Türkiye Cumhuriyeti'ne dönük içeriden ve dışarıdan bütün tehditleri görüşmek, değerlendirmek, bunlara karşı alınması gerekli tedbirleri almak için her daim müzakere yaparız, her daim görüş alışverişi yaparız."

Adalet Bakanı Bozdağ, vakti geldiğinde millet için, ülke için yapılması gerekenleri tereddütsüz yapacaklarının altını çizerek, "Bizim kimseden korkumuz, kimseden endişemiz yoktur ama bu görüşmeleri kayda alanlar alçaktır, haindir, bu kayıtları servis edenler de haindir, alçaktır. Emin olun, onlardan bunun hesabını yargıda soracağız, yargı bunun hesabını mutlaka soracaktır" diye konuştu.

Bozdağ, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ülkenin güvenliğiyle ilgili olan, ulusal güvenlikle ilgili olan bu meseleyi başka şekilde orasını burasını çekerek AK Parti'yi yıpratmak için manşet yapan, haber yapan medya organları da buna iştirak etmektedirler. Buradan bir kez daha diyorum, ne yaparsa yapsınlar Saraykent'in bu meydanını görsünler, bu millet, 30 Mart'ta Allah'ın izniyle, Saraykent'e, Yozgat'a, Türkiye'ye dönük hain planları ortaya koyanlara sandıkta en güzel dersi verecektir. Ondan hiç endişem yok."

Bozdağ, konuşmasının ardından, Yozgat milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Sosyal ile vatandaşlara karanfil dağıttı.

Bakan Bozdağ, daha sonra, Ozan beldesinde halka hitap etti.

Muhabir: Ferhat Kayhan, Özcan Güney

Yayınlayan: Ahmet Ekici

Bakan Bozdağ: Yargı Bunun Hesabını Mutlaka Soracaktır
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Bakan Bozdağ: Yargı Bunun Hesabını Mutlaka Soracaktır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement